La turneu vor participa fotbaliști profesioniști nominalizați de fiecare club participant, printre care Ajax Amsterdam, AS Roma, Chelsea, FC Copenhaga, Liverpool, Porto, Real Madrid și altele.

Parte a Cupei și a inițiativei “Stay Home, Play Together”, Electronic Arts va dona un milion de dolari USD organizației Global Giving, pentru a susține eforturile continue de luptă împotriva COVID-19. De asemenea, competiția va oferi variante prin care fanii și spectatorii partidelor să poată dona și susține, la rândul lor, eforturile globale de combatere și stopare a răspândirii COVID-19. Această donație se adaugă celor pe care FIFA, parteneră a Cupei “FIFA 20 Stay and Play”, le-a făcut deja către alte organizații caritabile care luptă împotriva COVID-19.

Pentru a fi la curent cu evoluția cluburilor și a fotbaliștilor implicați în Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, urmăriți EA SPORTS FIFA pe Twitter. Competiția va putea fi urmărită pe canalul EA SPORTS FIFA Twitch, iar jucătorii care își asociază contul de Twitch și contul de utilizator EA vor putea fi răsplătiți cu premii FIFA Ultimate Team 20*.

Pe lângă Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, EA susține mai multe activități în cadrul inițiativei “Stay Home, Play Together”, pentru a le oferi oamenilor noi modalități de a socializa prin intermediul jocurilor, într-o perioadă în care trebuie oamenii trebuie să se distanțeze fizic:

  • Apex Legends Global Series a adăugat recent trei noi turnee online cu premii de peste 100.000 de dolari USD, pentru a ajuta comunitățile de gaming să fie conectate, rămânând în siguranță.
  • The Sims 4 permite jucătorilor să se conecteze la canalele creatorilor Sims favoriți și să urmărească o serie de livestreams transmise pe canalul The Sims Twitch, între 6 și 17 aprilie.
  • EA SPORTS Madden NFL 20 a organizat un turneu live pe Twitch, unde fanii Ligii Naționale de Fotbal American (NFL) au urmărit confruntările jucătorilor favoriți în cadrul NFL Checkdown x Madden Tournament, pe 1 și 2 aprilie. În finală, Derwin James, Los Angeles Chargers, a fost încoronat campion al competiției