Căștile WF-XB700 sunt wireless și vin cu tehnologia Extra bass, ce promite note muzicale precise și pline, oferind și o claritaate vocală superioară.

Acestea se conectează prin bluetooth și japonezii promit că structura ergonomică „tri-hold” face ca WF-XB700 să se potrivească perfect în ureche.

Noile XB700 oferă o experiență de audiție de până la 18 ore, datorită carcasei ce poate fi utilizată și drept încărcător, care oferă 60 de minute de ascultare cu doar 10 minute de încărcare rapidă. În plus, ratingul IPX4 care atestă rezistența la umiditate se traduce într-o protecție sporită împotriva picăturilor de apă și a transpirației.

Al doilea gadget audio lansat de Sony sunt căștile WH-CH710N. Acest model este dotat cu tehnologia noise cancellation, ce este realizată cu ajutorul inteligenței artificiale (AINC) ce analizează constant zgomotul ambiental și selectează automat cel mai eficient filtru de anulare a zgomotului, în funcție de contextul în care se află utilizatorul.

Mai mult, cele două microfoane montate pe suprafața căștilor, atât în față, cât și în spate, permit căștilor WH-CH710N să capteze mai mult zgomot de fundal decât oricând, pentru imersiune completă.

Tehnologia Near Field Communication le permite utilizatorilor să asculte muzica favorită cu o simplă atingere, iar bateria încorporată litiu-ion oferă până la 35 de ore de audiție cu o singură încărcare. În plus, datorită încărcării rapide, utilizatorii se pot bucura de 60 de minute de ascultare cu o încărcare de doar 10 minute.

Modelul WF-XB700 va fi disponibil la prețul de 709 RON, începând cu luna mai și va putea fi achiziționat în variantele de culoare negru și albastru. Modelul WH-CH710N va avea un preț de 709