Consultantul KLM și HSBC, în premieră în România

ecomTEAM 2019, team building-ul eCommerce-ului românesc, va avea loc anul acesta pe 27 și 28 martie, Brașov. În cadrul evenimentului va fi prezent și speakerul internațional Mark Rhodes, cu peste 1.000 de referințe pozitive, autor de cărți, antreprenor de succes și coach pentru companii precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club. Aceasta va fi prima vizită a lui Rhodes în România.

ecomTEAM este organizat de colegii noștri de la wall-street.ro, care au pus deja în vânzare biletele cu reducere de preț. LE POȚI CUMPĂRA DE AICI.

Mark Rhodes a intrat în eCommerce încă la începutul anilor 2000, vânzându-și compania către o corporație gigant din Silicon Valley. El va oferi un key speech despre cum să îți crești vânzările și să atragi clienți noi, dar și perspective "hands on" despre ceea ce urmează în eCommerce-ul și economia mondială.

Prin participarea la eveniment, vei avea ocazia de a pune întrebări unuia dintre cei mai titrați speakeri ai momentului.

Înscrie-te acum pentru o nouă ediție a evenimentului ecomTEAM 2019!

Reducere pentru magazinele online

În cele două zile, participanții vor putea interacționa cu speakeri de top din România și pe plan internațional, vor participa la workshop-uri hands on și, nu în ultimul rând, vor lua parte la sesiuni de networking cu alți specialiști din eCommerce.

Cumpără-ți bilet până la data de 4 februarie și beneficiezi de oferta early bird, cu 30% discount atât la conferință, cât și la workshop-urile din 28 martie, dar există și reduceri suplimentare dacă ai deja un magazin online.

ecomTEAM a reunit, an de an, nume grele din industria eCommerce, aducând în premieră în România oficiali ai unor companii precum eBAY, Shopify, Magento, dar și oficiali ai Comisiei Europene, ai Google, eMAG.ro sau procesatori de plăți precum PayU.