Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Bateriile externe, acumulatorii pentru telefoane mobile, sunt o achiziție excelentă de Black Friday la eMAG pentru că poți să-i iei cu tine în călătorii sau prin oraș, fără să stai cu grijă legat de telefon și de faptul că acesta ar putea rămâne fără baterie.

La cât de ieftini vor fi, nu merită să stai stresat că telefonul tău va ceda dacă folosești prea mult internetul. Așa că noi am făcut o listă cu baterii externe care merită cumpărate la eMAG de Black Friday.

Asus Zenpower Pro

Acumulatorul acesta care e de găsit de Black Friday la eMAG are 10.500 de miliamperi, ceea ce înseamnă că poți să încarci un telefon obișnuit de vreo trei ori. Are o formă elegantă, neagră, și un LED lângă încărcător. Cu cele două mufe poți conecta două terminale în același timp. Acumulatorul poate fi cumpărat în trei culori - negru, alb și roz. Îl găsești de cumpărat la acest link.

Acumulator A+

Avem în față o baterie externă de 15.000 de miliamperi, care e bună ca să te ducă deja câteva zile de folosire a telefonului. E bateria ideală ca să o cumperi de Black Friday și să o iei cu tine într-o vacanță, chiar dacă stai vreo patru zile. Are două porturi USB, unul de 1 amper, celălalt de 2,1 amperi, pentru încărcări rapide. Au afișaj digital și culori deschise. Cumperi bateriile de la acest link.

eMAG Black Friday - Samsung Fast Charging

Am avut un asemenea încărcător și, deși avea doar 8.400 de miliamperi, e unul care-mi place mult ca formă și material din care e făcut, pentru că plasticul imită cauciucul. Are o mufă microUSB integrată în baterie, ca să nu cari un cablu după tine. Are încărcare rapidă, așa că poți să aduci telefonul la 70% destul de rapid. Îl cumperi de aici.

Baterie externă A+, 10.000 de miliamperi

E o baterie externă slim pe care o poți pune în buzunarul de la blugi fără nicio problemă. Are un afișaj digital care-ți arată procentele rămase până la descărcarea bateriei. Are două ieșiri USB pentru a încărca două dispozitive în același timp. De Black Friday la eMAG o găsești la reducere. Dacă încarci două dispozitive în același timp, puterea se împarte între cele două. Îl cumperi de aici.

Serious Cracker

O baterie externă cu o formă amuzantă, sub forma unui biscuite. Are un mesaj amuzant pe carcasă, e din plastic și are o mufă USB pentru a încărca un singur gadget. Are o capacitate de 8.000 de miliamperi și poate fi pusă la chei dacă vrei. O cumperi de aici de eMAG Black Friday.