Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday cel mare începe la Flanco de la miezul nopții pe flanco.ro și de dimineață în magazinele fizice, unde, de obicei se fac cozi formate din cei care vor să prindă cele mai bune oferte și să le ia cu ei acasă.

De Black Friday 2017 sunt televizoare în ofertă, telefoane mobile, laptopuri, imprimante, aparate foto, mașini de spălat, aragaze, aspiratoare și produse de îngrijire. Poți vedea catalogul Flanco de Black Friday integral aici. Am selectat câteva gadgeturi bune de cumpărat.

Samsung Curved Ultra HD 4K TV

Black Friday e momentul în care eu mi-am cumpărat televizoare, pentru că în rest mi s-a părut că investiția ar fi prea mare. Samsung are un televizor curbat de 123 de centimetri, cu rezoluția 4K, la o ofertă foarte bună la Flanco de Black Friday. E un televizor spectaculos și ieftin în această perioadă, reducerea fiind de 1.000 de lei. Linkul de cumpărare este aici.

Huawei P10 Dual SIM

Huawei P10 e unul dintre cele mai bune telefoane premium de pe piață la un preț decent, iar de Black Friday la Flanco are o reducere interesantă de 600 de lei. Telefonul are un ecran de 5,1 inci, o cameră principală duală de 20 și de 12 megapixeli și 64 de GB capacitate de stocare. E subțire și cu autonomie bună. Îl poți cumpăra de Black Friday de aici.

Trust Acumulator Primo

Acumulatorul extern Trust Primo este util pentru a încărca un telefon mobil de cel puțin trei ori. LED-urile albastre indică nivelul bateriei, iar cele două porturi de ieșire sunt folositoare dacă vrei să încarci două telefoane în același timp. De Black Friday are o reducere de 64% și doi ani garanție. Îl cumperi de aici cu doar 50 de lei.

Mouse Logitech

Una dintre ofertele de nerefuzat de Black Friday la Flanco. Mouse-ul acesta wireless de la Logitech costă doar 18 lei și este redus de la 90 de lei, așadar poți profita să iei un gadget foarte bun, care rezistă mult în timp, fără să cheltuiești foarte mult. Din nou, de Black Friday mi-am luat mouse de fiecare dată. Are 1.000 de dpi și e compatibil cu toate sistemele de operare. Poți să-l cumperi de aici.

Imprimantă Canon Pixma MG3650

Utilă pentru acasă, copil sau birou, imprimanta Canon Pixma MG3650 este una dintre clasicele de la Canon. O găsești de Black Friday la Flanco la o reducere de 35%, are cartuș color și alb-negru, e pe tehnologie inkjet și poate funcționa și wireless. Viteza de printare este de 10 pagini pe minut alb-negru și 6 pagini imprimate color. Cumpără produsul de aici.