Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday la eMAG a început din această dimineață, pe 17 noiembrie, și se va desfășura pe tot parcursul zilei. Laptopurile sunt o categorie interesantă de produse pe care le poți achiziționa de sărbătoarea reducerilor. Noi am făcut o listă de laptopuri care ni s-au părut interesante.

Chiar dacă ai deja un device de acest tip, la eMAG Black Friday 2017 poți găsi lucruri mai bune pentru tine, prieteni sau pentru familie.

eMAG Black Friday - Asus A550VX-GO635

E un laptop foarte interesant pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul. Poți să-l folosești la birou sau în pat, ca să te uiți la filme. Procesorul Intel Core i5 de generația a șaptea este foarte bine optimizat și autonomia bateriei a crescut. Ecranul de 15,6 inci e util pentru a face tabele sau pentru a urmări ultimele filme de pe Netflix, iar capacitatea de stocare este de 1 TB. Tastatura de la Asus este una dintre cele mai bune de pe piață. Îl găsești la ofertă aici.

Reducere HP ProBook 450 G4

Ai în față un laptop cu un preț mic și performanțe decente. Deși are doar un procesor Intel Core i3 de a șaptea generație, laptopul poate fi ușor folosit în casă, ca un dispozitiv de familie sau pentru un copil. De asemenea, dacă plănuiești să îți upgradezi gadgetul în facultate, fără să investești foarte mult, ai pe ce conta la ProBook. Ecranul de 15,6 inci e destul de mare și ai 4 GB de RAM. Nu te vei juca pe acest laptop, dar ai și opțiuni interesante de business, cum ar fi autentificarea prin amprentă. Cumpără-l de aici.

Black Friday 2017 - Lenovo Legion Y520-15IKBM

Lenovo a intrat puternic în zona de gaming în ultima vreme, iar pentru cei care sunt pasionați de League of Legends sau alte jocuri care nu necesită foarte multă memorie, Lenovo Legion e o serie bună de cumpărat de Black Friday 2017. Procesorul este Intel Core i7, ai un display Full HD și 8 GB de RAM. Vorbim de un laptop de gaming entry-level, care nu se poate compara cu cele mai bune sisteme de pe piață, dar unul care nu necesită o investiție foarte mare. Îl cumperi de la acest link.

Acer Swift SF315-51G-74YC

Am testat laptopurile Acer din seria Swift și e una dintre cele mai interesante ale anului 2017, pe toată gama de produse. Găsești reduceri de Black Friday la toate aceste dispozitive, iar cel recomandat de noi are un procesor Intel Core i7, ecran Full HD de 15,6 inci și 8 GB RAM. E un laptop suprem de productivitate, grosimea și greutatea este destul de mică și sosește inclusiv cu Microsoft Windows 10 în pachet. Cumpără de la acest link.

eMAG Black Friday - Dell Inspiron 5567

Un laptop de birou pentru cei care vor să înlocuiască un desktop la muncă sau acasă. Dell Inspiron are un design sobru, o grosime mare, dar este rezistent și are un touchpad bun. Procesorul e puternic, Intel Core i7, iar memoria RAM este de 8 GB. Prețul său scade pentru că are doar un SSD de 256 de GB, dar e mai bine așa, decât un hard disk de 1 TB. Prețul său nu este mare și îl poți cumpăra de Black Friday de aici.