Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pentru un gamer adevărat, mouse-ul este o unealtă necesară pentru calitatea jocului. Așa că e bine să îți iei cele mai bune accesorii. De Black Friday la PC Garage a fost o colecție de mauși impresionantă și la reduceri bune.

Pe lângă monitoarele foarte bune, sistemele de gaming reușite și perifericele interesante, am făcut o selecție de mauși de gaming de la PC Garage de Black Friday.

Iată cele mai bune exemple:

Black Friday gaming - Razer DeathAdder Elite

Are o reducere bună la 260 de lei de la 350 de lei. E un mouse optic cu rezoluție maximă de 16.000 de dpi și o greutate de 105 grame. Switch-urile laterale pot fi folosite pentru click-uri. Evident că e cu fir. Îl găsești de cumpărat aici.

Dragon War Phantom V.2

Arată ca o navă spațială colorată și futuristă. Are doar 9.500 de dpi, 5 butoane și un cablu cu o lungime totală de doi metri. E la cel bun preț din istorie pe PC Garage. Nu e tocmai un mouse pentru gamerii hardcore, ci pentru cei amatori și care țin la un design futurist. Îl cumperi de aici.

Black Friday la PC Garage - Mionix Castor

Un discount semnificativ de 41% la un mouse mediu pentru gaming. E o formă adaptată pentru gamerii dreptaci, pentru că are o priză mult mai bună pentru ei. Oferă suport pentru cinci degete, iar pe suprafața mausului este un strat de cauciuc. Are 10.000 de dpi și îl găsești de cumpărat la PC Garage aici.

HyperX Pulsefire FPS

O reducere semnificativă de 40% la un mouse pentru gaming mediu, nu foarte avansat. Are 3.200 de dpi, 6 butoane și o greutate de 95 de grame. Este adaptat pentru FPS-uri, dar merge și la alte jocuri. Îl poți achiziționa de aici.

Razer Naga Hex V2

Un alt mouse de gaming de la Razer este acest Naga Hex V2 cu 16.000 de dpi cu 14 butoane. Se simte foarte bine în mână, se comportă bine pe diverse suprafețe și e ușor de configurat. Îl poți cumpăra la 250 de lei de aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.