eMAG a adus conceptul de Black Friday în România, și chiar dacă o serie de comercianți au dat startul campaniei de reduceri, ofertele eMAG rămân, în continuare, cele mai așteptate. În acest an Black Friday la eMAG are loc pe 15 noiembrie și ne-am gândit să-ți sugerăm și niște decorațiuni de Crăciun pe care ai putea să le pui în coșul de cumpărături.

Decorațiune Kaemingk, Moș Crăciun pe scuter

Masa de Crăciun va arată mult mai bine și va fi mai veselă cu un Moș multicolor. Poți să-l iei la reducere la Black Friday 2019 la eMAG de aici.

Platou Moș Crăciun Kaemingk

Tot pentru o masă de Crăciun veselă poți alege și un platou. Fie că-l folosești pentru prăjituri sau fructe, este un element de culoare la o masă alături de familie sau prieteni. Îl găsești în oferta de Black Friday 2019 la eMAG.ro.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Moș Crăciun Kring, cu ursuleț și sac de cadouri

Moș Crăciun vine încărcat de cadouri de Black Friday la eMAG. Poți să-ți iei figurina pentru a completa decorul mesei, îl poți așeza lângă brad, sau chiar la fereastră. Oriunde decizi să-i găsești un loc Moșului, să nu uiți că poți să-l cumperi accesând acest link.

Brad artificial Kring Iceland

Personal, sunt adepta brazilor naturali pe care să-i decorez de Crăciun. Însă în ultimii 3 ani am avut în sufragerie un brad artificial: e mai ușor de întreținut, nu mai umpli toată casa de ace, este mai bogat, și nici nu mai distrugi pădurile.

Așa că dacă și voi căutați un brad artificial îl puteți lua la reducere de Black Friday 2019 de la eMAG.

Suport lumânări Kaemingk, model Crăciun

Nu știu dacă vom avea zăpadă de Crăciun în acest an, la cum e vremea pe afară, însă am putea încerca să intrăm mai bine în atmosfera sărbătorilor dacă tragem draperiile și încăperea este luminată de lumânări parfumate. Poți lua un suport de lumânări decorat pentru Crăciun din oferta de Black Friday 2019 a eMAG.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.