Frigiderele au fost permanent aprovizionate și în acest an și cum ne mai despart doar câteva săptămâni de sărbătorile de iarnă, e cazul să cumpărăm ceva mai mare în care să stocăm toate alimentele pe care luăm de la magazin. Iată o selecție de frigidere aflate în oferta de Black Friday 2021 a eMAG.

Combină frigorifică Samsung RB34T600CSA/EF, 340 l, No Frost

Combina are tehnologia Space Max și îți oferă mai mult spațiu pe rafturi. Sistemul All Around Cooling are grijă să răcească în mod egal și la aceeași temperatură tot frigiderul, dintr-un colț în celălalt. O găsești în oferta eMAG d Black Friday 2021 aici.

Combină frigorifică Beko RCSA406K40DXBN, 386 l

Combina Beko ar rafturi din sticlă scurizată, rezistente la o greutate dee până la 25 de kg, un raft special pentru sticle și recipiente de dimensiuni mari, uși reversibile, adică direcția în care se deschid ușile poate fi schimbată, în funcție de spațiul în care este amplasat frigiderul, și dozator de apă în ușă. O poți cumpăra de la eMAG de Black Friday 2021 aici.

Combină frigorifică Bosch KGN56XIDP, 508 l

Combina Bosch, no frost, are un sertar VitaFresh care păstrează prospețimea alimentelor pe o perioadă mai îndelungată de timp prin menținerea unei temperaturi scăzute pentru carne și pește și prin controlul umidității pentru fructe și legume. O altă funcționalitate interesantă este flexibilitatea din zona de congelare: pentru a crea mai mult spațiu, puteți îndepărta toate rafturile de siguranță din sticlă din zona de congelare, de exemplu, pentru depozitarea unui tort pe mai multe niveluri sau a unui un curcan întreg. Numai bun pentru Crăciun, revelion sau pentru petrecerea de Sf.Ion. Găsiți acest model la reducere aici.

Combină frigorifică Arctic AK60366M40NF, 324 l, Full NoFrost

Poate fi încorporată în mobila de bucătărie, are o tehnologie de răcire pe bază de curenți de aer multidirecționali care ajută la menținerea calității și prospețimii alimentelor pe o perioadă mai mare de timp. Este în oferta de Black Friday 2021 a eMAG aici.

Produse anunțate de eMAG care vor fi la reducere de Black Friday 2021

Anul acesta oferta este mai bogată cu 500.000 de produse decât în 2020 și include categorii precum electrocasnice mici și mari, produse de uz personal, televizoare, laptopuri, telefoane, până la articole pentru casă, parfumuri, haine și jucării sau articole de bricolaj. Mai mult, cei care au în plan să cumpere o locuință, vor beneficia de un preț foarte bun pentru o casă.

  • Casă tip Cuib 1, ansamblul Liziera de Lac, 3 camere, decomandată, P+E, o baie, 81,5m2 utili, cu amprenta la sol de 64 m2 și teren cu suprafața utilă de 86 m2, amplasată în Frumușani, județul Călărași, finalizare pana la 30 septembrie 2022, preț 69.999 euro, avans 35.000 de lei