Ia-ți o periuță electrică la reducere de Black Friday 2021 la eMAG. Cu siguranță atât medicul dentist cât și cei din jur vor observa că ai un zâmbet mult mai strălucitor decât dacă vei folosi în continuare periuța normală.

Am ales pentru tine câteva oferte foarte bune și pentru tine din catalogul eMAG de Black Friday 2021.

Lebooo Smart Sonic

Lebooo Smart Sonic, periuța de dinți din ecosistemul Huawei care te face să zâmbești este în oferta eMAG aici.

Periuța are un design ergonomic și e fabricată din materiale premium. Periuța are un singur buton care îndeplinește toate funcțiile - pornește sau oprește periajul, schimbă modurile, asigură pairing-ul bluetooth.

Lebooo Smart Sonic Toothbrush se leagă la smartphone prin Bluetooth, prin aplicația AI Life.

în aplicație vom găsi tot felul de opțiuni, rapoarte și funcționalități. Vedem bateria rămasă, modurile de periaj (36 în total, luând în calcul toate opțiunile - și sunt multe), durata de funcționare pentru fiecare spălare (în mod implicit este setată la 2 minute), poziția de start, rapoarte cu numărul de periaje pe zile și setări precum Splatter prevention (care adaugă un mic delay după apăsarea butonului de pornire, pentru a duce periuța cu pastă la gură fără a stropi în jur), Intensity Reminder (care afișează un avertisment în cazul periajului prea agresiv și face periuța să vibreze pentru atenționare) și Voice guidance (o ”antrenoare” care te va ghida pas cu pas în procesul de periaj al dinților).

Află mai multe detalii despre periuța de dinți electrică și smart de la Huawei în review-ul nostru.

Varianta de culoare albă a periuței Huawei Leboo Smart o găsești aici.

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/57

O altă periuță de dinți smart, Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/57 are 3 capete de periere (Premium Plaque Control, Premium Gum Care, Premium White), un număr de 62.000 de mișcări/minut, bluetooth.

Aplicația Philips Sonicare te anunță când ai obținut o curățare temeinică și îți oferă îndrumări pentru un periaj mai bun și mai atent.

DiamondClean Smart dispune de cinci moduri care acoperă o serie de nevoi de periere: modul Clean asigura curățare zilnică excepțională, White+ îndepărtează petele, Deep Clean+ îți oferă curățare profundă revigorantă, Gum Health asigura curățarea delicată și totuși eficientă a gingiilor, iar Tongue Care este modul perfect pentru curățarea limbii.

O găsești în oferta eMAG aici.

Noi am testat acum doi ani modelul Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903 și găsești review-ul aici.

Periuța de dinți electrică Oral-B iO8

Periuța de dinți electrică Oral-B iO8 are micro-vibrații, ceea ce oferă o curățare mult mai bună a dinților, are 6 moduri de periaj, vine însoțită de un suport pentru rezerve, încărcător magnetic, precum și de o trusă de călătorie cu încărcător.

O găsiți în oferta eMAG aici.

Philips Sonicare EasyClean HX6511/35

În oferta din acest an de Black Friday la eMAG este și un set 2 periuțe de dinți electrice Philips Sonicare EasyClean HX6511/35. Au 2 capete de periere, 62.000 de mișcări/minut. În plus, gâtul capului de periere este înclinat și facilitează accesul la dintîi din spate, îndepărtând placă bacteriană din acele zone greu accesibile. Găsiți setul Philips Sonicare la eMAG de Black Friday aici.

Produse anunțate pentru eMAG Black Friday 2021

eMAG a anunțat o serie de produse ce vor fi la reducere.

Anul acesta oferta este mai bogată cu 500.000 de produse decât în 2020 și include categorii precum electrocasnice mici și mari, produse de uz personal, televizoare, laptopuri, telefoane, până la articole pentru casă, parfumuri, haine și jucării sau articole de bricolaj. Mai mult, cei care au în plan să cumpere o locuință, vor beneficia de un preț foarte bun pentru o casă.