UPDATE 12 nov.: Sărbătoarea de shopping a început la ora 7:28 pe site-ul eMAG.

eMAG a dat startul Black Friday 2021, cea mai mare campanie de reduceri din an. Aici găsești produsele care merită cumpărate de Black friday 2021 la eMAG.


eMAG a anunțat încă de acum câteva săptămâni data la care va organiza în acest an Black Friday, campania de reduceri a retailerului fiind organizată pe data de 12 noiembrie.

Ora la care începe Black Friday 2021 la eMAG este următoarea informație pe care o așteptăm nerăbdători.

UPDATE: A început numărătoarea inversă! Asta ne spun cei de la eMAG, deci nu mai durează mult până începe oficial Black Friday 2021.

Din păcate, acest articol nu vine cu un răspuns clar, însă te va ajuta să-ți faci o idee asupra orei la care eMAG dă startul reducerilor de Black Friday 2021.

De regulă, eMAG nu comunică ora la care începe Black Friday pe site, dar există indicii clare în fiecare an.

De exemplu, Black Friday 2020 la eMAG a început la ora 7:35, pe 13 noiembrie, așa cum precizau anul trecut reprezentanții companiei.

Cum să îți dai seama când să îți pui alarma pentru a prinde reducerile de la eMAG? Îți spunem în rândurile de mai jos.

De ce nu anunță eMAG oficial ora la care începe Black Friday?

Campania de Black Friday la eMAG este una dintre cele mai așteptate perioade de reduceri din an, deși sunt mulți alți retaileri care organizează acest eveniment.

Astfel, site-ul și aplicația eMAG sunt accesate de milioane de români, motivul pentru care ora la care se dă drumul ofertelor este ținută secretă este unul destul de simplu: toată lumea s-ar îmbulzi ”la fix” și nimeni nu ar mai vedea nimic, pentru că serverele ar pica.

Și știm foarte bine că în anii anteriori s-a mai întâmplat ca eMAG să aibă probleme de Black Friday cu infrastructura, așadar faptul că nu știm cu exactitate ora la care începe Black Friday la eMAG este o măsură de precauție.

”Am investit peste 4 milioane de euro în servere, servicii de hosting, cloud și dezvoltare, precum și în cele trei centre logistice. Mai mult, ca să fim pregătiți, am extins echipa cu 1.200 de colegi care lucrează în zona de tehnologie, customer care și în centrele logistice”, menționa anul trecut Florin Filote despre ce a însemnat pregătirea de Black Friday.

În plus, la sediul eMAG se fac optimizări toată noaptea și echipa lucrează pentru a se asigura că produsele sunt afișate corect și că totul este pus la punct înainte să fie activă campania.

De exemplu, în 2020, de Black Friday, eMAG a înregistrat, într-o singură zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, și produse comandate în valoare de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul anterior. Deja în primele 20 de minute au fost făcute comenzi în valoare de 86 de milioane de lei la mai bine de 150.000 de produse.

Află cum s-a pregătit echipa eMAG pentru Black Friday în acest an din acest interviu.

Ce știm despre ora la care începe eMAG Black Friday 2021

Chiar dacă nu anunță oficial ora la care începe Black Friday 2021 la eMAG, avem indicii despre momentul la care începe campania de reduceri a eMAG.

Mai exact, știm că reducerile încep vineri dimineață, pe 12 noiembrie 2021 și că se termină noaptea.

eMAG închide site-ul în fiecare an, înainte de Black Friday, iar asta se va întâmpla, cu siguranță și în seara aceasta.

Cel mai probabil, în această seară în jurul orei 23:00 site-ul eMAG va deveni inaccesibil, iar pe homepage va fi publicat mesajul standard ”Începem dimineața devreme”.

Având exemplul anilor anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6:00 și 7:30.

Anul trecut, Black Friday la MAG a debutat în jurul orei 7:30.

Acum patru ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6:20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7:00. Acum trei ani, Black Friday la eMAG a început la ora 6:45, iar în 2019 site-ul eMAG a devenit activ pentru Black Friday pe la ora 07:26.

Așadar, ca să prinzi startul campaniei de Black Friday 2021 la eMAG, ți-am recomanda să pui ceasul să sunt în jurul orei 6:00 – 6:30. Ai timp să faci un duș, să faci o cafea și vei avea mari șanse să te numeri printre norocoșii care cumpără tot ce își doresc.

Ghidul eMAG Black Friday

Cu ocazia Black Friday 2021 eMAG a publicat și un ghid de cumpărături sub forma unui landing page ca un joc, în care ești invitat să-ți testezi nivelul de pregătire pentru Black Friday, de la începător până la legedandar.

Astfel, poți să setezi mai simplu toate lucrurile necesare pentru cumpărături rapide, dar responsabile de Black Friday 2021.

Vezi aici ce să faci de Black Friday la eMAG ca să prinzi ofertele.

Pentru o experiență și mai bună de shopping d Black Friday 2021, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, iar clienții pot beneficia de reduceri totale de 330 milioane de lei la peste 4,5 milioane de produse, oferite de eMAG și de sellerii din Marketplace.

Clienții Genius vor ști dinainte ora la care începe eMAG Black Friday

Ca o premieră, anul acesta, de Black Friday 2021, clienții eMAG Genius vor fi cei care vor ști dinainte ora la care încep reducerile. Mai exact, eMAG a anunțat faptul că doar utilizatorii abonamentului Genius vor primi notificări în aplicația eMAG pentru smartphone-uri.

Vestea bună este că, dacă ai fost pe fază, ai putut accesa abonamentul Genius gratuit zilele acestea, pentru o perioadă limitată. Printre beneficiile eMAG Genius este inclusă și livrarea rapidă și gratuită a produselor, așa că nu va trebui să stai foarte mult după cumpărăturile pe care le-ai făcut de eMAG Black Friday 2021.

Produse anunțate pentru eMAG Black Friday 2021

Înainte de marele eveniment de Black Friday de pe 12 noiembrie, eMAG a mai anunțat o serie de produse ce vor fi la reducere.

Anul acesta oferta este mai bogată cu 500.000 de produse decât în 2020 și include categorii precum electrocasnice mici și mari, produse de uz personal, televizoare, laptopuri, telefoane, până la articole pentru casă, parfumuri, haine și jucării sau articole de bricolaj. Mai mult, cei care au în plan să cumpere o locuință, vor beneficia de un preț foarte bun pentru o casă.

Noi produse care vor fi la reducere puse la dispoziția start-up.ro:

Iată 15 produse anunțate de eMAG care vor fi la reducere de Black Friday 2021:

  • Casă tip Cuib 1, ansamblul Liziera de Lac, 3 camere, decomandată, P+E, o baie, 81,5m2 utili, cu amprenta la sol de 64 m2 și teren cu suprafața utilă de 86 m2, amplasată în Frumușani, județul Călărași, finalizare pana la 30 septembrie 2022, preț 69.999 euro, avans 35.000 de lei

Produse reduse în oferta eMAG Black Friday 2021

Ca în fiecare an, Black Friday a fost planificat cu atenție și eMAG a achiziționat stocurile de marfă din timp. În acest sens au ajutat și investițiile realizate în ultimii ani în extinderea depozitelor care acum se întind pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, de patru ori mai mare față de cea a Casei Poporului.

Pentru a livra toate comenzile până pe data de 26 noiembrie 2021, eMAG a suplimentat numărul de angajați cu 600 de oameni la depozite și în zona de customer care.