Black Friday a început oficial la eMAG și enumerăm mai jos o serie de modele de televizoare care beneficiază de prețuri speciale cu ocazia Sărbătorii Reducerilor. Catalogul eMAG Black Friday poate fi văzut mai jos, cu mențiunea că ne așteptăm ca noi produse să fie adăugate pe tot parcursul zilei.

Iată toate ofertele de eMAG Black Friday 2021 care ne-au atras atenția până acum.

Un televizor potrivit pentru cei care își doresc o diagonală decentă, un preț bun și o calitate a imaginii excelentă este acest model de la Samsung. Are o diagonală de 108 centimetri, vine cu sistem de operare de la Samsung, deci și cu aplicațiile tale de streaming preferate, și are panou de tip LED. Televizorul Samsung are o reducere de 27% față de prețul său original de 1779 de lei și îl poți cumpăra de la eMAG din oferta de Black Friday.

Walton este un brand despre care recunoaștem că nu știm foarte multe, dar acest model ne-a atras atenția, beneficiind de un preț foarte mic cu ocazia eMAG Black Friday. Costă doar 500 de lei, dar vorbim despre un TV cu diagonală de numai 80 de centimetri și rezoluție HD. E un TV pe care să ți-l iei pentru bucătărie sau pentru camera copilului, nefiind neapărat destinat livingului. Îl găsești la eMAG.

Tot cu o diagonală relativ mică vine și TV-ul Horizon, de 80cm, dar reprezintă un upgrade considerabil față de modelul Walton prezentat anterior. Mai exact, acest televizor care beneficiază de reducere de Black Friday 2021 vine cu rezoluție Full HD, dar și cu funcții smart. Horizon este un brand entry-level în care avem încredere, deci poți achiziționa liniștit acest model, mai ales că are un preț special de numai 700 de lei. Îl găsești aici.

Pentru cei care vor un TV de dimensiuni generoase, ca să-și transforme sufrageria într-un mic cinematograf, putem recomanda acest model de la LG. Cu o diagonală de 139 de centimetri și rezoluție 4K Ultra HD, acest model benficiază, de eMAG Black Friday 2021, de cel mai mic preț al anului. Are sistemul LG WebOS la bord, deci știi că te vei bucura de o experiență plăcută și când vine vorba despre partea de smart TV. Îl găsești la reducere aici.

Tot de la LG vine și următorul model, dar de data aceasta vorbim despre un televizor cu diagonală de 108 centimetri. Rezoluția este tot 4K UHD, ca să te bucuri de cele mai clare detalii, iar panoul TV-ului este de tip LED și are tehnologia LG Nano Cell. Acest smart TV beneficiază de o reducere de 200 de lei și e disponibil la eMAG de Black Friday.

Philips e un brand cunoscut pe piața de TV-uri în special pentru funcția sa Ambilight care, prin ajutorul unor benzi cu LED-uri de pe marginile ecranului, extinde imaginea de pe TV pe perete, pentru o experiență mai imersivă. Unul dintre modelele disponibile la reducere de Black Friday pe eMAG este cel cu diagonală de 126 de centimetri și rezoluție 4K. Beneficiază de cel mai mic preț din an și vine cu sistemul de operare Android TV, pentru o experiență smart. Îl găsești aici.

Pentru cei cu sufragerii mari am găsit un model de la LG. Are o diagonală impresionantă de 164 de centimetri și un preț foarte bun, având în vedere că vine și cu rezoluție 4K UHD, dar și cu sistemul de operare WebOS. E un adevărat cinematograf la tine în casă și îl poți achiziționa de aici, la un preț excelent de Black Friday.

Dacă preferi produsele Samsung, mai venim către tine cu o recomandare - este vorba despre un model cu diagonală de 138 de centimetri și rezoluție 4K. Marele atuu al acestui model este faptul că beneficiază de tehnologie QLED, deci vei avea parte de cea mai bună luminozitate și de cel mai bun contrast. Are un preț excelent și îl poți cumpăra de aici.

Un al model Philips care trebuie neapărat să-l iei în considerare dacă ești în căutarea unui TV cu preț bun de Black Friday este modelul The One. În varianta cu ecran de 146 centimetri, cu funcție Ambilight pe 3 laturi și rezoluție 4K, acest TV îți va transforma livingul și filmele în același timp. Îl găsești aici.

Nu putem termina lista cu recomandări pentru televizoare fără să nu aducem în discuție și un TV cu panou de tip OLED de la Sony. Panourile OLED oferă cea mai bună calitate a imaginii, având un contrast incredibil și o profunzime a negrului de neegalat. Modelul Sony are o diagonală imensă, de 164 de centimetri, vine cu rezoluție 4K și cu sistem Google TV, iar prețul a fost redus cu 22%, special pentru eMAG Black Friday.