Black Friday a început oficial la eMAG și enumerăm mai jos o serie de laptopuri care beneficiază de prețuri speciale cu ocazia Sărbătorii Reducerilor.

Catalogul eMAG Black Friday poate fi văzut mai jos, cu mențiunea că ne așteptăm ca noi produse să fie adăugate pe tot parcursul zilei.

Un laptop pe care să-l iei copilului, pentru școala online, este acest model de la HP. Vine cu un procesor Intel Core i3, care permite rularea fără problemelor a aplicațiilor de productivitate și a celor de videoconferință. Are un ecran de 15,6 inch cu rezoluție full HD, 8GB memorie RAM și un SSD de 256GB, pentru viteze optime de rulare. Bineînțeles, vine cu Windows 10 preinstalat și beneficiază de un preț excelent cu ocazia eMAG Black Friday 2021.

Un laptop ceva mai dotat, bun chiar și pentru munca ta de birou, vine de la Lenovo. Este vorba despre un PC cu ecran de 14 inch, deci portabil, cu procesor AMD Rizen 5 3500 U și grafică Radeon Vega 8, cu 8GB de RAM și cu un SSD generos, de 512GB. Vine fără sistem de operare, dar cu un design atrăgător și un preț bun. Îl găsești la reducere la eMAG.

Dacă vrei un laptop pe care să te uiți și la filme, dar de pe care să și muncești, îți recomandăm un model cu ecran de diagonală de 17 inch. E genul de laptop pe care îl vei ține mai mult pe birou, dar ”se laudă” cu un procesor Intel Core i5 de ultimă generație, cu 8GB memorie RAM și cu un SSD de 512GB. Vine cu placa grafică integrată Intel Iris Xe Graphics, deci vei putea face și un pic de casual gaming pe el. Are o reducere considerabilă cu ocazia eMAG Black Friday 2021 și e disponibil aici.

Că tot am menționat despre gaming - dacă vrei să te joci ceva mai mult pe laptop, poți să optezi pentru un Lenovo IdeaPad 3. E un model mid-range, deci nu vei avea parte chiar de cele mai bune specificații, însă va rula majoritatea jocurilor populare. Are un procesor AMD Ryzen 5 5600H, 8GB memorie RAM, un SSD de 512GB și o placă video bună, adică Nvidia GeForce GTX1650 cu 4GB VRAM. Ecranul e de 15,6 inch, deci nu strică să iei în considerare și un monitor, dacă vrei să-l folosești la adevăratul lui potențial. Din experiență, e genul de laptop care poate fi folosit lejer și pentru munca în programe mai solicitante, cum ar fi cele de editare video. Îl poți cumpăra la reducere de aici.

Pentru fanii Huawei avem și o recomandare de MateBook. Modelul de top MateBook X Pro are un preț imbatabil și vine cu tot ce îți poți dori la un laptop portabil, dar extrem de performant. Mai exact, este dotat cu ultima generație de procesoare Intel Core i7, are 16GB memorie RAM și un SSD de 512GB. Vine cu grafică Intel Iris Xe, cu Windows 10 Pro, dar și cu un ecran superb, cu diagonală de 13,9 inch și rezoluție 3K. Îl găsești la preț special la eMAG.