Ai PC-ul de gaming pregătit: ai cea mai nouă placă video, multă memorie RAM și un procesor care să te zburde prin toate aplicațiile. Totuși, setupul nu este complet fără accesorii de gaming. Acum de Black Friday ai ocazia să-ți cumperi toate accesoriile de gaming pe care le vrei.

eMAG Black Friday - accesorii de gaming

Poate unul dintre cele mai importante gadgeturi de gaming pe care să le cumperi la început sunt căștile deoarece nu doar o să-ți îmbunătățească experiența de gaming, dar îți pot oferi și un avantaj în gamingul competitiv. Logitech G435 (review aici) sunt căști wireless ce se pot conecta la desktop, laptop, telefon sau consolă. Acestea au un design funky, sunt confortabile și au un sunet bun. Căștile wireless Logitech G435 reprezintă un best buy în această categorie de preț și le poți achiziționa de aici.

Mouse-ul și tastatura sunt alte elemente foarte importante de care niciun gamer serios nu ar trebuie să se lipsească. Pentru ei nu este suficient o tastatură și un mouse standard, ci au nevoie de unelte mai performante, mai rapide și mai ușoare (în cazul mouse-ului). Nouă ne-a plăcut mult Razer Basilisk V3 (review) și pentru că este foarte bun în gaming, confortabil și rapid, dar și pentru că se potrivește și pentru munca de birou și poate fi excelent și pentru cei care trebuie să lucreze în Excel în timpul zilei. Îl poți cumpăra de aici.

Ai putea să completezi setul cu o tastatură Razer și nu ai greși, dar în cazul de față noi am găsit acest model HyperX Alloy Origins 60, o tastatură de gaming mică și colorată, perfectă pentru munca de acasă sau pentru jocuri. Tastele sunt proiectate cu material PBT durabil, rezistent la uzură, frecare și solvenți. Funcțiile secundare sunt tipărite pe părțile laterale ale tastelor pentru o recunoaștere rapidă. Aceasta este disponibilă aici.

Într-un final, dacă o să ai sesiuni de gaming lungi atunci ar trebui să-ți schimbi scaunul vechi cu unul nou. Nu trebuie să fie neapărat unul de gaming, dar dacă dorești unul, atunci Razer Iskur cu suport lombar ar putea fi util pentru tine. Noi l-am testat și am fost impresionați de calitatea construcției, confortul oferit și de faptul că are acel suport lombar astfel încât să nu ai dureri de spate chiar și după mai multe ore în care ai stat la calculator.