Dormim mai prost, nu ne mai mișcăm la fel de mult ca în urmă cu 3 ani (știu sigur că la mine în familie noi chiar nu o mai facem), dar ne obligăm să începem să ieșim tot mai mult măcar la plimbare, în același timp ne-ar plăcea să nu mai purtăm după noi la cumpărături o geantă întreagă sau să avem buzunarele pline de gadgeturi.

În toate aceste contexte o brățară de fitness sau un smartwatch ar putea fi cea mai bună soluție.

În acest material am strâns pentru voi câteva recomandări de fitness gadgets și smartwatch-uri pe care le găsiți la oferta de Black Friday pe eMAG. Le puteți lua fie pentru voi sau pentru cei dragi.

Black Friday 2022: recomandări pentru fitness gadgets & smartwatch-uri

Fitbit Versa 4

Smartwatch-ul Fitbit Versa 4 are aproape toate funcțiile, mai puțin monitorizarea cardiacă avansată și senzorul de stres, însă dacă te interesează să ai date despre corpul tău și despre cum dormi și să mai și înregistrezi exercițiile fizice, Fitbit Versa 4 este un gadget foarte bun pe care să ți-l iei la ofertă de Black Friday 2022 la eMAG.

Ceasul are un ecran de 1,58 inci AMOLED, iar dimensiunile totale sunt de 38x38x11,43 milimetri, cântărind aproximativ 40 de grame. E un ceas ușor, dar care e mai divers decât cele anterioare.

Fitbit Versa 4 se potrivește și la mâna unui bărbat, dar și la mâna unei femei, ba chiar și la un copil, așadar poți să-l iei cadou și pentru familie sau prietenii apropiați.

La nivelul senzorilor, Versa 4 are un senzor cardiac optic, senzori pentru saturația de oxigen, altimetru, accelerometru pe 3 axe, senzor de lumină, GPS, NFC, motor cu vibrație și microfon.

Față de generația anterioară, Versa 4 a adăugat noi exerciții fizice pe care le recunoaște, ceea ce e un plus pentru cei care fac și alte lucruri în afară de ciclism și jogging. Noile moduri includ CrossFit, dans, schi sau intervale.

Dacă te-a convins recomandarea noastră și căutai de ceva timp un smartwatch nou, poți cumpăra de Black Friday 2022 ceasul smart Fitbit Versa 4 aici.

Black Friday 2022 la eMAG: Samsung Galaxy Watch 5

Recent, Samsung a anunțat lansarea smartwatch-ului Galaxy Watch 5, cel mai nou model dintr-o serie extrem de apreciată de fanii dispozitivelor cu Android.

Și dacă aveți deja modelul lansat anul trecut, Galaxy Watch 4, poate noul model nu o să vi se pară o investiție pe care ați fi dispuși să o faceți, dacă veniți de pe modele mai vechi sau vă doriți să aveți de acum înainte un ceas inteligent, Samsung Galaxy Watch 5 este o alegere foarte bună pentru că are o performanță bună, funcționalități de health și fitness îmbunătățite.

Ceasul conține diverse monitorizări și exerciții sportive, cum ar fi alergatul, ciclismul, dar și monitorizarea pentru biciclete eliptice sau benzi de alergat.

Modelul lansat în acest an ajută și la monitorizarea funcțiilor vitale ale organismului tău, oferind și date precum grăsimea corporală, greutatea scheletului .

Îl găsești în oferta eMAG pentru Black Friday 2022 aici.

Garmin Venu 2 Plus

Garmin este cunoscut pentru faptul că face ceasuri pentru sportivi ce oferă multe funcționalități pentru aceștia, inclusiv încărcare solară.

De data aceasta, Venu 2 Plus este un ceas inteligent care nu se adresează doar sportivilor sau celor interesați de drumeții, ci oricui vrea un gadget inteligent conectat.

Venu 2 Plus vine cu multe funcționalități precum abilitatea de a efectua apeluri, dar și compatibilitatea cu asistenții vocali.

O funcționalitate care face acest ceas atractiv este posibilitatea de realizarea de apeluri de la încheietura mâinii atunci când acesta este conectat la un smartphone compatibil. Nu este LTE, dar atunci când ești conectat la telefon poți face apeluri prin bluetooth, ceea ce poate fi util în anumite situații, de exemplu ai telefonul într-o geantă sau ai brațele pline de alte cumpărături pe care le-ai făcut de Black Friday.

Venu 2 Plus are o funcție numită body battery care ar trebui să-ți indice cât de odihnit ești sau numărul de respirații pe minut.

Cu ajutorul ceasului smart poți vedea nivelul de stres, bătăile inimii, caloriile arse, numărul de pași făcuți.

Una dintre opțiunile de sănătate se numește Health Snapshot și poți vedea diverse date de sănătate capturate pe o perioadă de două minute, care pot fi apoi înregistrate și poți să faci asta în diferite momente pentru a avea o idee mai bună asupra felului în care se comportă corpul tău în diferite situații.

Pentru cei mai sportivi dintre voi, ceasul Garmin Venu 2 Plus are peste 25 de aplicaţii preîncărcate pentru sport în ceas de tipul cardio, alergat, bicicletă, yoga, pilates.

Interesant este faptul că Venu 2 Plus oferă posibilitatea de a vă crea propriile antrenamente cu peste 1.400 de exerciții din care puteți alege. Sunt furnizate 75 de antrenamente animate prestabilite pentru cardio, yoga, forță, HIIT și pilates.

Așadar, dacă v-ați propus să deveniți mai sportivi în lunile care urmează, nu ratați oferta de Black Friday la smartwatch-ul Garmin Venu 2 Plus.

Huawei Watch Fit 2

Mi-au plăcut dintotdeauna ceasurile smart pe care Huawei le-a scos pe piață și mi s-au părut mereu foarte aproape de ceasurile tradiționale pe care le știm foarte bine.

Huawei Watch Fit 2 este un smartwatch accesibil cu autonomie mare și destule funcții, însă un model care se apropie de ceasurile smart pe care le are pe piață Fitbit, de exemplu.

Conceput special pentru tinerii pasionați de tehnologie și modă, Huawei Watch Fit 2 este un smartwatch entry-level perfect, cu un design și o experiență de monitorizare a sănătății îmbunătățite.

Huawei Watch Fit 2 vine cu un difuzor ce permite utilizatorilor să accepte apeluri prin Bluetooth, fără a fi nevoie să ridice smartphone-ul.

Animația de fitness și antrenorul audio au fost îmbunătățite pentru o experiență mai captivantă, iar funcțiile de sănătate – monitorizarea ritmului cardiac, a somnului și a nivelului de oxigen din sânge – îi ajută pe utilizatori să aibă grijă de sănătatea lor în fiecare zi, pe toată durata acesteia.

Huawei Watch Fit 2 se inspiră de la tinerii din generația actuală și vine cu diverse culori și fețe elegante, totul pentru ca utilizatorii să-l poată personaliza cu ușurință.

În plus, dispozitivul acceptă și fețe de ceas one-hop, permițând utilizatorilor să transfere imagini de pe smartphone pe smartwatch printr-o simplă atingere.

Huawei Watch Fit 2 oferă și aplicația Huawei Health pentru gestionarea ușoară a exercițiilor fizice și monitorizarea sănătății.

Dacă Huawei Watch Fit 2 vi se pare o adiție interesantă în rândul gadgeturilor voastre, vă propun să-l cumpărați la ofertă de Black Friday.

eMAG Black Friday: Fitbit Inspire 3

Inspire 3 este noua generație de brățări de fitness entry-level pentru monitorizarea sănătății și a mișcării lansat de curând de Fitbit.

Fitbit Inspire 3 oferă un mod simplu de a urmări indicatori precum activitatea zilnică, ritmul cardiac, calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele.

În plus, brățara are un design cu o greutate redusă și un ecran tactil cu culori vii, iar durata de viață a bateriei este de până la 10 zile (în funcție de utilizare).

Trackerul Inspire 3 înregistrează activitatea fizică a purtătorului, de la drumul către locul de muncă până la exerciții fizice precum dans sau alergare.

Purtat în timpul nopții, Inspire 3 va oferi date despre calitatea somnului, prin Stagii de somn și scorul de somn. De asemenea, pot fi setate memento-uri pentru ora de culcare, alarme cu trezire inteligentă sau exerciții de respirație, care pot îmbunătăți calitatea somnului în timp.

În caz că o brățară de fitness vi se pare un companion mai bun pentru nevoile de monitorizare a sănătății și al corpului, găsiți la ofertă în campania de Black Friday din acest an un Fitbit Inspire 3.