Chiar dacă vine iarna, e foarte înțelept să cumperi lucruri din timp, de exemplu o bicicletă pentru tine sau pentru copilul tău. Oricum momentan avem o toamnă foarte ușoară și poți să ieși cu bicicleta afară. Și dacă nu vrei ca bicicletele să se scumpească, le poți cumpăra de Black Friday.

Noi am făcut o selecție de Black Friday 2019 la eMAG.ro pentru a găsi cele mai interesante biciclete. Ne poți lăsa link-uri și tu ca să putem să le recomandăm mai departe oamenilor.

Bicicletă Pegas Hai Hui, Portocaliu Neon avea un preț inițial de 1.000 de lei, deja redus de la prețul original de 1.500 de lei. E o bicicletă pentru cei care vor să facă trick-uri cu ea în parc sau chiar pentru copiii care învață să meargă mai bine. E un Mini Fat BMX, pedalele sunt supradimensionate și are roți de 10.5 inci. Poți să o cumperi de aici de Black Friday.

Black Friday 2019 - biciclete pliabile și nu numai

Mountainbike Omega Duke 29 e o bicicletă care e foarte bună pentru recreație, asigură confort și poate fi folosită atât în zone accidentate, ca în plimbările prin pădure, dar și în oraș. Modelul este din 2019, are un cadru de aluminiu și frâne pe disc. Schimbătoarele sunt Shimano, iar bicicleta este confortabilă și are un preț decent. Înainte de Black Friday 2019 a costat 1.500 așa că o poți căuta acum.

Pegas Suprem FX 17 e cool, are o culoare excelentă și roți groase. Anvelopele acestei biciclete pot fi folosite atât pe zăpadă, cât și pe asfalt. Așa că te poți distra și iarna dacă ai curaj. Bicicleta este dotată cu transmisie ce conține o singură foaie de angrenaj cu 30 de dinți și o casetă de 10 pinioane de la Microshift de tip 11-36.

Bicicleta pliabilă DHS 2092 e potrivită pentru cei care vor un vehicul ușor de stocat și ieftin. E produsă de către brașovenii de la DHS, are un stop cu baterie și un far cu baterie. E destul de mică și încape în lifturi, poți să o pui în debara sau să o duci la muncă. În momentul de dinainte de Black Friday 2019 a costat 880 de lei.

Bicicleta KTM Prowler 292 cu 12 viteze e pentru cei care au o avere de dat pe biciclete de Black Friday și care nu vor doar niște roți pe care să fie susținut un cadru. E bicicletă care costă în original 16.000 de lei și e pentru trekking pe munte, unisex, pentru avansați.