Black Friday la eMAG poate fi ocazia perfectă pentru a-ți utila corespunzător apartamentul. Am făcut o selecție de electrocasnice care au prețuri bune, dar va trebui să te grăbești, pentru că stocurile se epuizează rapid.

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Electrocasnice la reducere la eMAG

Combina frigorifică Arctic are o capactiate de 291 de litri și face parte din clasa energetică A+. Are o înălțime de 181,4 centimetri și e suficient de încăpătoare. Are un preț foarte bun și o reducere de Black Friday de 33%. O poți cumpăra de aici.

Cei care vor o mașină de spălat nouă vor putea opta pentru mașina de spălat rufe Slim Arctic. Mașina de spălat are 1.000 RPM și clasa energetică A+++. E disponibilă la prețul de 499 de lei, cu o reducere de 55%.

Aspiratorul fără sac Philips Power Pro Active are un preț mai mic cu 45% și costă doar 299 de lei în ziua reducerilor.

O altă combină frigorifică care ne-a atras atenția este cea Samsung. Aceasta are un preț mai mare, dar vine cu tehnologie no frost și cu dozator de apă integrat. Controlul se face printr-un display, iar înălțimea este de 185 cm. Este mai încăpătoare decât cea prezentată anterior, având o capacitate totală de 321 de litri. Reducerea este bună, combina se integrează perfect în bucătăriile moderne și o poți cumpăra de aici.

Tot pentru bucătărie este și mașina de spălat vase incorporabilă de la Bosch. Aceasta are 5 programe speciale și o capacitate de 12 seturi. Promite să fie silențioasă și este compactă, măsurând doar 60 de centimetri pe înălțime. O poți cumpăra la preț special de Black Friday de la eMAG de aici.

Cei cărora le place să gătească, dar au nevoie de echipamente pe măsura talentului, le recomandăm setul promoțional Hansa. Acesta conține un cuptor electric cu opt funcții, dar și o plită incorporabilă, pe bază de gaz, cu patru arzătoare, aprindere electrică și grilaje din fontă. Setul are un preț bun și poate fi cumpărat de la eMAG de aici.

Iar pentru cei obsedați de curățenie, recomandăm un aspirator vertical 2 în 1 de la Bosch. Are două trepte de putere și poate fi folosit fără cablu, fiind dotat cu o baterie care poate ține până la 40 de minute. Vine și cu o perie electrică easy clean, dar și cu un preț bun cu ocazia noilor reduceri eMAG. Îl puteți cumpăra de aici.