UPDATE - 10.00 În topul cumpărăturilor din coșul românilor sunt aurul și monedele, fiind cumpărate 1.683 de grame. Pachetele turistice rămân a fi la mare căutare de Black Friday la eMAG. Până la această oră, s-au vândut 1080 de nopți de cazare. Tot la categoria relaxare și divertisment, s-au făcut 193 de comenzi pentru bilete la evenimente. În topul celor mai solicitate comenzi sunt și cele de servicii medicale - 159 la număr. Nici până la această nu s-a vândut nimic din categoriile Cursuri și activități și Înfrumusețare.

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

UPDATE: Oferte eMAG Black Friday la electrocasnice aici.

UPDATE: Și de reducerile eMAG la tablete profită multă lume. Samsung Galaxy Tab E și Lenovo Tab 4 s-au vândut în totalitate. Vezi aici alte reduceri la tablete.

UPDATE: Stocurile se epuizează rapid. Samsung galaxy S8, iPhone X și Huawei P20 Lite - stocuri epuizate. Vezi aici alte reduceri la telefoane.

Reducerile eMAG de Black Friday au devenit active pe site la ora 6.57. TOATĂ OFERTA E DISPONIBILĂ AICI.

Câteva produse din catalogul eMAG care merită cumpărate:

A început eMAG Black Friday: reduceri și oferte

Anvelopă iarnă Continental WinterContact TS 860 - Continental este, poate, unul dintre cele mai cunoscute branduri de anvelope din întreaga lume. Modelul WinterContact TS 860 a fost desemnat de AutoExpress drept cea mai bună anvelopă de iarnă în 2018, performanța sa apropiindu-se de 100% când vine vorba despre frânarea pe zăpădă (97,2%). O poți achiționa din oferta eMAG de aici. Iar dacă ai nevoie să îți schimbi toate cele 4 cauciucuri cu unele de iarnă, poți cumpăra setul de patru, la reducere, de aici.

Laptop Gaming ASUS FX504GD-EN224. E un laptop de gaming performant care poate ajuta orice împătimit să joace titlurile favorite. Are un ecran Full HD de 15,6 inci, suficient pentru a-l face destul de portabil, dar și performant. Capacitatea de stocare de 1 TB și memoria RAM e de 16 GB. Designul e unul foarte curajos, cu elemente roșii și negre, care-l fac foarte agresiv.

EasyFCT-X este programul care îți va face viața mai ușoară și te va ajuta să te ocupi rapid de emiterea de facturi, chitanțe, avize și certificate de garanție. Black Friday 2018 la eMAG - antivirus. De Black Friday, îl găsești pe eMAG la doar 230 de lei, redus cu 66% din prețul vechi de 690 de lei. Clienții se arată extrem de mulțimi de acesta, așa că nu rata ocazia să profiți campania de reduceri de la eMAG de Black Friday.

Microsoft Windows 10 Pro RETAIL 32/64 bit este o licență electronică pentru toate limbile. Sistemul de operare costă 320 de lei pe eMAG de Black Friday, având o reducere semnificativă de 66%, de la prețul vechi de 950 de lei.

Cei care nu vor să facă niciun compromis, pot opta pentru un model OLED de la LG. Acel văzut de noi în oferta eMAG are o diagonală de 139 de centimetri și rezoluție 4K. Ecranul OLED garantează culori foarte vii și un negru foarte intens, mulțumită pixelilor care au capacitatea de a fi opriți sau porniți individual. Prețul este pe măsura dotărilor, dar tot este unul bun având în vedere reducerea aplicată de eMAG cu ocazia Black Friday 2018. Îl poți cumpăra de aici.