Pentru orice firmă mică sau IMM software-ul este esențial pentru buna desfășurare a activității. Când ești la început, în funcție de domeniul ales, trebuie să investești în licențe Office, Windows, abonamente pentru produse de securitate informatică sau poate programe mai specifice, cum ar fi cele de editare video sau foto. Important e să ai toate licențele în regulă ca nu cumva să fii afectat de un eventual control.

Vom face o listă doar cu lucrurile esențiale. Iar pe lângă acestea, poți face achiziții de echipamente în această zi, mai ales că un IMM are nevoie de un control foarte bun al cash flow-ului și economii oriunde se poate. Important e să nu faci prea multe economii la plata angajaților, ci să vezi unde poți optimiza costurile, iar Black Friday e o ocazie.

Am ales câteva oferte de la eMAG de Black Friday din categoria software de care poți profita.

Licență Microsoft Office Home and Business 2019 e obligatorie pentru orice afacere, indiferent dacă ești în online sau offline. Office Home and Business poate fi instalat pe un PC sau pe un Mac pentru a fi utilizate atât de acasă, cât și de la muncă. Ai acces complet la Excel, Word, Power Point, dar și la Outlook. E o licență electronică și poate fi descărcată imediat pentru a activa dispozitivul tău. Licența pornește de la 1.400 de lei, deci urmărește cu atenție o ofertă de Black Friday 2019 la eMAG.

Bitdefender Total Security 2019 e esențial pentru a te proteja de eventuale cazuri de phishing, de atacuri informatice și pentru a putea să coordonezi activitatea mai multor dispozitive. Pe măsură ce tehnologia s-a dezvoltat, folosim din ce în ce mai mult dispozitivele atât la muncă, dar și acasă. Ne conectăm la o multitudine de rețele nesecurizate și chiar dacă tu crezi că te pricepi, ai datele firmei în laptop și nu merită să riști să fie blocate. Total Security de la Bitdefender e o licență pe 3 ani pentru 3 dispozitive. Dacă vrei pentru mai multe dispozitive, atunci caută Small Office Security, pentru 10 sau 20 de device-uri. Caută oferta de Black Friday aici.

Abby FineReader e un editor de PDF-uri creat de o echipă din România și are funcții foarte complexe pentru birouri care au nevoi speciale, de exemplu un birou de avocatură, care face un mix de documente online și offline care trebuie mutate și digitalizate. Poți să creezi și să editezi fișiere PDF, să le protejezi, să digitalizezi mai ușor și ai nevoie de un laptop sau calculator cu 4 GB de memorie RAM pentru ca programul să funcționeze așa cum trebuie. Caută oferta de Black Friday aici sau dacă găsești ceva mai bun, dă-ne un semn.