Ia-ți o periuță electrică la reducere de Black Friday 2019 la eMAG și dacă faci o vizită în curând la medicul stomatolog pentru un detrartaj, vei observa că vei avea dinți mai curați și strălucitori mult mai mult timp decât dacă vei folosi în continuare periuța normală. O spune un om cu teamă de dentiști, dar cu probleme dentare: periuța mea electrică este un God’s send. Uite câteva oferte foarte bune și pentru tine din catalogul eMAG de Black Friday 2019.

Set 2 periuțe de dinți electrice Oral-B Smart 4 4900

Set 2 periuțe de dinți electrice Oral-B Smart 4 4900, 40000 pulsații/min, 8800 oscilații/min, curățare 3D, 3 programe, 2 capete, Bluetooth, Roz/Negru. Un mix între frumusețe și tehnologie, periuța Oral-B SMART 4 4900 oferă o experiență complet personalizată, mulțumită celor 3 programe de curățare, senzorilor inteligenți și a conectivității Bluetooth. Poți cumpăra pachetul la reducere de Black Friday 2019 la eMAG de aici.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Black Friday: reduceri la eMAG - pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Poți alege să cumperi un pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37 cu 2 periuțe de dinți electrice, care fac 31000 mișcări de curățare/minut, au 2 programe. Această periuță de dinți Philips Sonicare albește dinții de peste 2 ori mai bine decât o periuță de dinți manuală în doar 1 săptămână. Te poți convinge de asta cumpărând-o la reducere de Black Friday 2019 de la eMAG aici.

Set periuță dinți sonică So Wash

În set sunt 4 capete pentru periuță, iar ea poate fi folosită în 5 moduri: curățare, albire, lustruire, masaj, sau sensitive. Interesant este faptul că, așa cum spun producătorii ei, o poți folosi cu o singură încărcare până la o lună (sau 180 de minute de utilizare continuă). O găsești în oferta de Black Friday la eMAG accesând acest link.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.