Nu a fost cel mai bun an ca să mai mergem să ne răsfățăm la masaje și tratamente spa făcute de profesioniști, dar avem soluții pentru momente de relaxare chiar la noi acasă. Iată câteva aparate de masaj pe care le puteți achiziționa de Black Friday 2020 la eMAG.

Aparat masaj picioare VibroLegs

Dacă am avut noroc de work from home nu am stat așa de mult timp încălțați, dar asta nu înseamnă că tălpile noastre nu au nevoie de un masaj temeinic. Aparatul VibroLegs oferă o combinație de vibrații și acupresură, funcții perfecte pentru a stimula mușchii și a relaxa tălpile. Îl găsiți în oferta de Black Friday a eMAG.

Aparat pentru masaj gât și umeri, Massager of Neck Kneading, model Shiatsu

Este unul dintre cele mai puternice aparate de masaj , ce antrenează mai multe grupe de mușchi, astfel masând și eliminând intens durerile de spate, gât, umeri, sau șold. Îl poți cumpăra la reducere în campania de Black Friday la eMAG aici.

Aparat Profesional pentru masaj BellFyd cervical, spate, lombară, abdomen și picioare, Shiatsu, 4 puncte de masaj

Nu ne-am luat de la birou scaunele și am lucrat de pe unde am găsit în casă, cei care am avut norocul ăsta, dar corpul a început să se resimtă. Ca să mai eliberăm tensiunea din mușchii de la spate putem cumpăra acest aparat din oferta eMAG pentru Black Friday.

Husă de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana MC 830 88944

Pentru un masaj complet și de calitate, această husă Medisana e exact ce trebuie. Are perne de gel integrate, este foarte utilă în tratamentul intensiv și eficient a întregului spate și este deosebit de delicată în ceea ce privește protecția coloanei vertebrale și a șoldului. Și dacă sunteți mai friguroși e cazul să știți că husa are și funcție de încălzire. O găsiți în campania Black Friday 2020 la eMAG aici.

Detalii despre toate ofertele de Black Friday ale magazinelor online găsiți aici.

Ce ofertă are eMAG de Black Friday

Black Friday 2020 are loc la eMAG pe 13 noiembrie și retailerul a dezvăluit ce produse vor avea la reducere. Peste 4 milioane de produse vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei, oferite de către eMAG și de sellerii din Marketplace. Astfel, compania oferă reduceri la peste 40.000 de produse IT, peste 220.000 de electrocasnice mici, peste 500.000 de jocuri și jucării și multe altele. Ca și în alți ani, eMAG scoate produse speciale la reduceri de Black Friday, iar anul acesta se numără și teste PCR Real Time pentru detectarea noului coronavirus, dar și clasicele mașini și ceasuri de lux. Vezi aici care este oferta eMAG de Black Friday 2020.