Dacă simți că e timpul pentru un TV mai mare sau pentru unul cu o rezoluție mai bună, oferta eMAG are numeroase modele din care să alegi. Acestea sunt alegerile noastre:

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

eMAG Black Friday - Reduceri la televizoare

Un televizor 4K bun și accesibil vine de la Samsung. Are o diagonală de 100 de centimetri, deci e potrivit sufrageriilor cu dimensiuni relativ modeste. Promite imagini vii și clare și beneficiază de sistemul de operare smart Tizen, pentru a-ți permite să te bucuri de programele de video on demand precum Netflix sau HBO Go. Are un preț bun și îl poți cumpăra de aici.

Cei care nu vor să facă niciun compromis, pot opta pentru un model OLED de la LG. Cel văzut de noi în oferta eMAG are o diagonală de 139 de centimetri și rezoluție 4K. Ecranul OLED garantează culori foarte vii și un negru foarte intens, mulțumită pixelilor care au capacitatea de a fi opriți sau porniți individual. Prețul este pe măsura dotărilor, dar tot este unul bun având în vedere reducerea aplicată de eMAG cu ocazia Black Friday 2018. Îl poți cumpăra de aici.

Cei care nu au bugete mari și speră la un televizor cu preț sub 1.000 de lei se pot orienta către un model de la Horizon. Acest TV smart are rezoluție 4K și o diagonală de 102 centimetri. Imaginea ar trebui să fie bună și e un televizor decent pentru cei care nu au foarte multe pretenții. Poate fi cumpărat de aici.

Iar pentru cei cu sufragerii foarte mari, am găsit un model de la LG care este absolut uriaș. Cu o diagonală de 190 de centimetri, modelul de la LG are rezoluție 4K și îți transformă casa într-un veritabil cinematograf. Are un preț mai mult decât decent, având în vedere dimensiunea lui uriașă, dar prețul nu este pe măsură. Are o reducere mare, de circa 41% și îl poți cumpăra de aici.