Black Friday este mereu un prilej bun pentru cei pasionați de jocuri să-și înoiască echipamentele, sau pentru cei curioși să-și descopere noi pasiuni. eMAG are mereu reduceri bune la echipamente de gaming și anul acesta nu este o excepție.

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Intră aici ca să vezi și alte reduceri interesante la produsele de pe eMAG și alte magazine online, ca PC Garage sau evoMAG de Black Friday.

Console și echipamente de gaming la reducere la eMAG

Redragon Gaming Gear combo 5 in 1 e pentru pasionații de gaming, fiind o trusă completă pentru jocuri intense. Ai o tastatură de gaming Harpe, un mouse Phaser M609, căști audio Garuda, mousepad Piscens și un rucsac Redragon. Prețul de bază este de 400 de lei , dar de Black Friday va fi redus cu 50% la 200 de lei. Vor fi 400 de bucăți la vânzare în catalogul eMAG, deci ar fi bine să te grăbești.

Consola Xbox One costă numai 600 de lei de Black Friday, preț absolut spectaculos. Nu mai are nevoie de niciun fel de descriere, dar poate fi un cadou grozav pentru cei care vor să-și petreacă vacanța de iarnă în casă, în fața televizorului. O poți cumpăra de aici, dacă ai noroc.

Dacă nu prinzi un Xbox, poate ai noroc cu un PS4. De eMAG Black Friday, versiunea Slim cu 500GB stocare vine la pachet cu God of War 4, unul dintre cele mai bune jocuri lansate anul acesta. Dacă este să ne întrebi pe noi, îți recomandăm Playstation în defavoarea Xbox One, având un repertoriu mai mare de jocuri. O poți cumpăra de aici.

Și, dacă tot ți-ai luat Playstation 4, nu strică și niște accesorii pentru el. Kitul PS4 VR care include și camera, dar și jocul VR Worlds, este la preț special la eMAG de Black Friday. Dacă vrei o experiență mai imersivă, nu strică să profiți de această reducere. Disponibilă aici.