eMAG Crazy Sale înseamnă reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse. Dacă nu ai găsit produsul pe care îl căutai în timpul campaniei de Black Friday, merită să mai faci o încercare astăzi.

În rândurile de mai jos am adunat câteva reduceri bune de la eMAG Crazy Sale care să te ajute să găsești oferta perfectă pentru tine, post Black Friday 2019.

VEZI TOATĂ OFERTA EMAG CRAZY SALE AICI

Reduceri eMAG Crazy Sale - ofertele de după Black Friday

Frigider Beko Side by Side. Dacă vrei să ai un frigider mare, cu un congelator încăpător și spațiu destul pentru alimente, dar și robinet de apă rece și de gheață, Beko side by side e unul foarte bun. Are un volum total de 554 de litri și lumină albastră activă, pentru a crește perioada de conservare a legumelor și fructelor. E redus de eMAG Crazy Sale și îl poți cumpăra de aici.

iPhone 7 e încă un smartphone de top, chiar dacă nu mai este de ultimă generație. Te poți bucura de o experiență Apple mai mult decât decentă la un preț mai mic decât oricând, cu ocazia acestor reduceri eMAG Crazy Sale. Îl poți cumpăra de aici.

Xiaomi Mi Robot Vacuum este un aspirator robot care face curat în locul tău. Are o baterie de 5200 mAh, ceea ce înseamnă că poate aspira un apartament cu două camere într-o singură sesiune de aspirare, puterea de aspirație este de 1800 Pa și se poate conecta wireless la internet, astfel încât îl poți controla din aplicația de smartphone Mi Home. Are un preț special la eMAG Crazy Sale și îl poți cumpăra de aici.

Trotinetă electrică Xiaomi Miija M365 Pro e una dintre cele mai populare trotinete electrice de pe piață, cu o autonomie maximă de 45 de kilometri, cu o viteză maximă de 25 de kilometri pe oră. O vezi des prin oraș și în mod normal are un cost de 2.400 de lei. E rezistentă, dar vei avea probleme cu roțile, așa că pregătește-te să le schimbi. E e la reducere de eMAG Crazy Sale 2019.

Smartwatch-ul Huawei WATCH GT este lansat anul trecut, dar încă de la început a fost unul care oferea o durată de viață a bateriei extinsă, rar întâlnită la alte smartwatch-uri (rezistă 2 săptămâni fără să necesite încărcare). Alte puncte forte: thnologia Huawei Truseen 3.0 poate monitoriza ritmul cardiac pentru o zi întreagă (24 de ore) în timp real, oferind feedback detaliat privind sănătatea. Totodată, Huawei Trusleep 2.0 ajută utilizatorii să identifice șase probleme legate de somn și le oferă sfaturi personalizate pentru creșterea calității acestuia. Dacă te-am convins că este o investiție care merită, îl găsești de cumpărat în oferta de Crazy Sale la eMAG aici.

Noile anvelope de iarnă Michelin Alpin 6 se caracterizează prin fiabilitatea proprietăților de aderența și frânarea eficientă pe zăpadă, stabilitatea și ușurință de control pe asfalt umed, funcționarea fără probleme, confortul acustic și capacitatea de a optimiza consumul de carburant al vehiculului. Noile Michelin Alpin 6 înlocuiesc modelul Alpin 5 lansat în cursul anului 2014. Găsești acest model de cauciucuri de iarnă de la Michelin la reducere în campania eMAG Crazy Sale.