Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, București și Iernut. Cea mai complexă comandă a fost compusă din produse din 31 de categorii diferite.

În ceea ce privește metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopție de 16% în doar un an de la lansare.

30% din comenzile în locker au fost ridicate

Comanda ridicată cel mai repede din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare.

Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la start și a ajuns la destinatar, prin curier, în București, sectorul 2, la ora 13:41.

eMAG și firmele de curierat partenere - FAN Courier și Sameday - au investit anul acesta peste 30 de milioane de euro în centre logistice, mașini, tehnologie și în lockerele easybox. Pe lângă livrarea prin intermediul curierilor, comenzile pot fi ridicate dintr-unul din cele 625 oficii ale Poștei Române, de la cele 250 de lockere easybox sau din showroom-urile eMAG.

Livrările de Black Friday vor fi încheiate pe 28 noiembrie, conform eMAG și partenerilor logistici.