În primele 30 de minute de Black Friday 2019 la eMAG au fost vândute sute de mii de produse. De aceea, retailerul a suplimentat oferta pentru câteva dintre cele mai căutate produse și a introdus și niște pachete noi în catalog.

De exemplu, poți să-ți cumperi din nou, la reducere la Black Friday 2019 la eMAG vouchere pentru achiziția biletelor de avion la Blue Air. Opțiunile reintroduse în catalog pornesc de la 125 de lei, pentru un voucher în valoare de 250 de lei, și ajung la 250 de lei pentru voucherul Blue Air în valoare de 500 de lei. Poți să le vezi aici.

Totodată, una dintre noutățile din catalogul de reduceri de Black Friday 2019 la eMAG este un vocher pentru o intervenție de 1 zi pentru implant de păr. Dacă ai nevoie de așa ceva, poți să cumperi voucherul de aici.

Tot în oferta produselor surpriză de la eMAG de Black Friday 2019 se găsește și un Test de nutrigenetică pentru risc cardiometabolic, la Regina Maria, pentru adulți și copii. Poate fi folosit în București și Cluj și are o valabilitate de 6 luni. Poți să-l cumperi de aici.

Dacă simți că vrei să călătorești mai mult anul viitor, să începi plimbarea chiar din ianuarie și să vizitezi locuri mai exotice, în oferta de Black Friday a eMAG găsești de cumpărat un pachet pentru circuit în Sri Lanka și Maldive. În ofertaă intră cazarea pentru 14 nopți, în cameră dublă superioară, pentru 2 persoane.

Vezi toată oferta de Black Friday 2019 a eMAG aici.

Vom reveni pe parcursul zilei cu statistici care să vorbească despre apetitul românilor pentru oferte de Black Friday și oportunitățile pentru comercianți. Poți să urmărești cum se desfășoară campania de Black Friday 2019 la diverși retaileri din acest material.