Noua gamă Moverio, care include ochelarii inteligenți BT-40 și BT-40S, le oferă utilizatorilor o serie de caracteristici îmbunătățite, inclusiv un câmp vizual mai larg (FOV), o rezoluție a afișajului HD semnificativ mai mare, un contrast ridicat, conexiune îmbunătățită și un design mai ușor de purtat, ajustabil și mai confortabil.

Caracteristicile cheie ale noilor ochelari inteligenți Epson:

  • O rezoluție mai mare a imaginii - Full HD 1080p (1920 x 1080)
  • Un câmp vizual mai larg, de 34 de grade (FOV) - echivalent cu vizualizarea unui ecran de 120 de inci (3,048 metri) de la o distanță de 5 metri
  • Raport de contrast 500.000:1
  • Un design mai confortabil cu o distribuire optimizată a greutății și pernițe opționale pentru puntea nazală
  • O formă mai aproape de cea a ochelarilor obișnuiți și nuanțe închise opționale
  • Conexiune USB de tip C pentru conectarea la dispozitive externe
  • Ecran Si-OLED transparent, binocular

A patra generație a tehnologiei ochelarilor inteligenți Epson se lansează cu modelele BT-40 și BT-40S, fiecare fiind adaptat pentru piețe diferite.

Moverio BT-40 - model disponibil începând cu decembrie 2020

Moverio BT-40 dispune de conexiune USB tip C, ceea ce înseamnă că poate fi conectat la o gamă variată de dispozitive compatibile, cum ar fi smartphoneuri, tablete și laptopuri și poate fi utilizat ca dispozitiv de vizualizare secundar sau extins, similar unui monitor sau proiector extern pentru uz personal.

Moverio BT-40 prezintă avantajul afișării unei imagini mari, de înaltă rezoluție, vizibilă doar pentru purtător, ideală pentru utilizatorii care nu lucrează într-un birou, ci în spații publice, unde intimitatea și confortul sunt importante.

În plus, Moverio BT-40 poate funcționa ca o stație de lucru virtuală, perfectă pentru directorii diferitelor companii care se adaptează noilor stiluri de muncă și celor care lucrează de acasă. În plus, ochelarii oferă o experiență captivantă de divertisment personal.

Utilizatorii se pot bucura de conținut în mod confortabil datorită noului design care asigură potrivirea ochelarilor pe diferitele dimensiuni ale fizionomiei utilizatorilor și se potrivesc peste ochelarii cu dioptrii. Pernițele pentru puntea nazală sunt concepute pentru a ajuta utilizatorul să găsească măsura optimă și pot fi ajustate pentru a se potrivi oricărei persoane.

Moverio BT-40S - model disponibil începând cu februarie 2021

Noul model Moverio BT-40S include opțiunea unui Controler Inteligent cu Android pentru integrarea softwareului.

Controlerul Inteligent Moverio este compatibil cu Google Play și a fost dezvoltat pentru o gamă largă de aplicații. Totodată, dispune de un ecran tactil integrat, interfețe de utilizator personalizate, memorie de până la 2TB și a primit ratingul IPx2 pentru durabilitate.

Controlerul are conexiuni Wi-Fi, Bluetooth, GPS, busolă, accelerometru, giroscop, cameră foto, lanternă, microfon și mufă audio și acumulator reîncărcabil ce oferă redare video de până la 5 ore.

Moverio BT-40S va ajuta în mod special creatorii de software independenți să dezvolte și să actualizeze aplicații noi sau deja existente pentru o varietate de scenarii de utilizare:

  • Vizitarea muzeelor, a parcurilor tematice, a siturilor de patrimoniu și altor atracții pentru vizitatori - ochelarii inteligenți transparenți oferă experiențe imersive, fără funcții sau aplicații AR suplimentare
  • Experiența spectatorilor de teatru și cinema - Moverio BT-40S oferă soluții de subtitrare îmbunătățite
  • Experiența pacienților în cabinetele stomatologice și intervențiilor chirurgicale făcute în cadrul acestora vor fi îmbunătățite prin soluții de scanare dentară și variante de divertisment disponibile pentru pacienți