Creată și îmbunătățită de EXE Software, aplicația esFields vine ca răspuns la nevoia de automatizare a proceselor de înregistrare structurată a datelor.

În prezent, esFields este o soluție pentru sute de utilizatori și cea mai nouă versiune aduce un design nou, minimalist, integrarea mai eficientă cu funcționalitățile device-urilor mobile, optimizarea consumului de resurse ale device-ului, fiind disponibilă pe Android, Windows și platformele iOS.

Odată instalată, esFields permite culegerea online și offline de informații, de către echipele a căror activitate se desfășoară pe teren. Aceste informații sunt transferate automat sau la comandă către un server central, unde pot fi analizate prin intermediul unor rapoarte sau integrate în sistemele de gestiune a resurselor companiei.

Avantajele unei astfel de soluții sunt flexibilitatea de a fi customizată, în funcție de nevoile clienților, indiferent de domeniul de activitate, posibilitatea de a lucra și în lipsa unei conexiuni la Internet și costuri de exploatare reduse, fără nevoia de investiții suplimentare în infrastructură.

„Credem că esFields este utilă oricărei companii cu oameni care își desfășoară activitatea în afara biroului, indiferent că aceștia sunt reprezentanți comerciali, consultanți, inspectori de teren, tehnicieni intervenții, lucrători pe platforme industriale sau pe șantiere, șoferi sau conductori de tren, care trebuie să primească și să trimită către sediu informații despre activitatea lor.

Aplicația noastră reprezintă munca celor mai buni profesioniști din companie, de la manageri de proiect, până la programatori, QA testeri și UI/UIX Designeri. Lucrăm încontinuu, facem îmbunătățiri și adăugăm funcționalități, în funcție de cerințele utilizatorilor. De altfel, anul acesta, ne propunem dublarea numărului de utilizatori, atât în țară, cât și dincolo de granițe”, explică CEO-ul EXE Software, Sorin Cosmescu.