Sunt eligibile pentru a se înscrie în competiție startup-urile care folosesc AI / deep learning, au fost înființate după 2015 și nu au primit finanțări mai mari de 5 milioane de dolari.

Startup-urile selectate vor fi invitate la prima rundă a competiției Inception Awards, care va avea loc în perioada 25-29 iunie. Aici vor trebui să țină un pitch în fața unui public format din VC-uri internaționale și directori din industrie pentru a câștiga un loc în finală. Zece startup-uri vor trece de această etapă și își vor prezenta proiectul din nou la GTC Europe, acolo unde va fi anunțat și marele câștigător. Acesta va pleca acasă cu o unitate NVIDIA DGX Station și 100.000 de dolari.

Finaliștii vor fi selectați în baza unei serii de criterii care țin cont de aplicarea inovatoare a inteligenței artificiale și potențialul comercial al produsului. Termenul limită pentru înscrieri este 25 mai. Pentru aceasta, trebuie să completați și să trimiteți formularul de aici.

Un motiv în plus ca să vă înscrieți în competiție este acela că toate startup-urile vor fi luate în considerare automat pentru a deveni membre ale programului NVIDIA Inception, ceea ce înseamnă că veți avea acces la ecosistemul lor global, format dintr-o rețea vastă de experți în deep learning și lideri de opinie.