Cererea din partea investitorilor instituționali alimentează această evoluție recentă, întrucât cumpărătorii pe scară largă își diversifică expunerea la această clasă de active emergente, iar ethereumul este următoarea alegere naturală.

Moneda are, de asemenea, o valoare mult mai mică decât bitcoin, care se tranzacționează în prezent cu puțin sub 59.000 de dolari după o creștere în weekend.

Valoarea sa unitară mai mică face ca ethereumul să fie atractiv pentru investitorii care doresc să dețină monede întregi, numărul potențialilor investitori care ar putea investi 4.000 de dolari pentru a cumpăra un ethereum fiind net mai mare decât numărul investitorilor care sunt dispuși să cheltuiască 59.000 de dolari pentru a deține un bitcoin.

Dogecoin își revine după ce Musk dezamăgește investitorii

Prețul Dogecoin a crescut luni, după un weekend volatil, când a scăzut în valoare după mult așteptata apariție a lui Elon Musk- CEO-ul TESLA și un fan Doge- la Saturday Night Live.

Apariția din weekend a fost de așteptat să marcheze un moment important pentru Doge, dar între comentariile lui Musk în timpul unui sketch a fost și remarca cum că moneda că a fost „o mare agitație”.

Comentariile au declanșat o vânzare în Doge, care a scăzut la 0,42 dolari la un moment dat, înainte de o reducere cu 25% a valorilor minime pentru a se tranzacționa la 0,53 dolari în această dimineață.

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes.

Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.