Honor și-a prezentat ieri cel mai recent smartphone, Honor View20, care vrea să revoluționeze ceea ce știam până acum în materie de cameră foto și procesor. Mai multe detalii despre design, cameră foto și performanțe tehnice, găsiți în articolul de aici.

Compania a mai avut alte 3 lansări surpriză: smartwatch-ul Honor Watch Magic, brățara de fitness Honor Band 4 și căștile Honor FlyPods Lite.

Honor Watch Magic

Smartwatch-ul este rezistent la apă și te poți scufunda cu el până la o adâncime de 50 de metri. Acesta are capacitatea de recunoaștere a mișcărilor la înot și poate determina când utilizatorul face exercițiul bras, fluture, înoată pe spate sau freestyle.

Ceasul inteligent este disponibil pe mai multe culori: Lava Black, Moonlig Silver și două modele Honor Watch Dream, roz și roșu, designul acestuia din urmă fiind realizat în colaborare cu cei de la Vivienne.

Ceasul poate monitoriza ritmul cardiac în timp real, timp de 24 de ore. Cei de la Honor au făcut o comparație între performanțele smartwatch-ului lor și ale modelului Garmin Fenix 5s plus. Astfel, eroarea medie a ritmului cardiac și ECG înregistrată de Honor este de 4,2 la mers (față de 6,8 la Garmin), 5,2 la alergare (11,1) și 3,1 la rotire (7,4).

Smartwatch-ul Honor Watch Magic are o autonomie impresionantă a bateriei, cel puțin comparativ cu alte gadget-uri similare - până la 7 zile în condiții de utilizare obișnuită. Prin comparație, Garmin Fenix 5s plus poate atinge 4 zile și jumătate, în timp ce Apple Watch 4 nu rezistă nici măcar o zi (0,75 zile).

Honor Watch Magic se va gasi în vânzare la prețul de 179 de euro.

Brățara de fitness Honor Band 4

Brățara de fitness este disponibilă în 3 culori: negru, albastru și roz. Honor Band 4 este dotată cu un display premium AMOLED, având o greutate de 23 de grame. În ceea ce privește capacitățile tehnice, brățara poate monitoriza ritmul cardiac, ciclurile de somn, poate recunoaște mișcările la înot și este rezistentă la apă, până la o adâncime de 50 de metri. Autonomia bateriei este de 14 zile.

Brățara va avea un preț de achiziție de 69 de euro.


Honor FlyPods Lite

Ultima prezentare la Paris a celor de la Honor a adus Honor FlyPods Lite, „căștile cu adevărat wireless”, după cum afirmă ei. Acestea oferă control la atingere, voce HD și o autonomie fără fir de până la 12 ore.

Căștile vor fi disponibile la prețul de 99 de euro.