Lansarea globală a smartphone-ului Honor View20 are loc astăzi la Paris, când oficialii companie vin cu mai multe informații privind designul, specificațiile tehnice și lansarea acestuia pe piața din Europa.

Prin strategia pe care a adoptat-o, Honor vrea să devină smartphone-ul noilor generații. George Zhao, Global President, Honor, spune că, astfel, odată cu lansarea Honor View20, „Honor devine mai dinamic, mai colorat, adaptat noii generații. De asemenea, ne-am actualizat sloganul. Încurajăm tinerii să-și atingă potențialul. Pentru a atinge așteptările tinerilor, noul slogan spune ”Honor my world”.

Design Honor View20

Noul model Honor are un display cu afișare all-view, de 6,4 inci. O noutate pe care o aduce View20 în ceea ce privește designul este cel din jurul camerei foto. Dacă soluția standard pentru spațiul din jurul camerei este de 6,7 mm, Honor o reduce cu 54,9%, până la 4,5mm. Și dacă tot vorbim despre camera foto, telefonul este echipat cu lentile personalizate de 3,05 mm.

Telefonul este robust și comod de ținut în mână, având o grosime de 8,1mm, curbat la margini. Pentru noul model, Honor a făcut parteneriat cu cei de la Moschino și au lansat, astfel, 4 variante de culori: Midnight Black, Sapphire Blue și Phantom Blue, Phantom Red.

Cameră foto

Honor View20 este cel mai recent vârf de gamă al Honor, fiind echipat cu o cameră foto principală de 48 de megapixeli cu mod AI Ultra Clarity și cameră TOF 3D, afișare all-view și procesor performant. Telefonul a fost lansat prima dată în China, la final de 2018, înainte să apară la CES 2019, târgul de tehnologie din Las Vegas, acolo unde a fost premiat cel mai bun dispozitiv mobil de către mai multe publicații tech.

Camera este punctul de atracție al acestui smartphone de ultimă generație, fiind prima cameră foto de înaltă definiție de 48 de megapixeli din lume. Aceasta este alimentată de inteligența artificială (AI) și realizează imagini impresionante. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP într-o singură fotografie de 48MP, creând o fotografie cu rezoluție Super 48MP, de o claritate excepțională.

O altă premieră pe care o aduce este chipset-ul pe care l-a primit - Honor View20 este primul model de pe piața de peste ocean echipat cu cipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual, GPU Turbo 2.0, care îmbunătățește performanțele grafice și o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge. De asemenea, acesta este dotat cu două Unități de Procesare Neurală (NPU) pentru accelerarea funcțiilor de inteligență artificială.

View20 a fost lansat în China în trei variante - cu 6 GB memorie RAM/ 128 GB de spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM/ 256 GB de stocare internă. La fel ca toate modele Honor de până acum, View20 este echipat cu sistemul de operare Android 9.0 Pie și interfața EMUI 9.0.

La evenimentul de lansare Honor View20 au fost prezenți mai mulți oficiali din partea companiei: George Zhao (Honor Global President), James Zou (Head of Honor Overseas Sales and Services Department), Sam Yuan (President of Honor for CEE & Nordic Region), Shen Wang (Head of Honor for Greece & Romania).

Preț și disponibilitate

Honor View20 Midnight Blue și Sapphire Blue, 6GM memorie RAM și 128GB capacitate de stocare: 569 de euro

Honor View20 Phantom Blue și Phantom Red, 8GB memorie RAM și 256GB capacitate de stocare: 649 de euro.

Smartphone-ul va fi disponibil în vânzare din 23 ianuarie, în 18 țări, inclusiv în Europa.