Începând cu 1 iunie, ziua copilului, se lansează oficial parteneriatul între Cărtureşti şi Evertoys, o amplificare şi completare reciprocă a serviciilor şi produselor oferite părinților.

Prin colaborarea între cele două companii româneşti, cititorii Cărtureşti se vor bucura de un acces şi discount preferenţial la prima bibliotecă cu jocuri, jucării şi cărţi pentru copii din România, o iniţiativă care a împlinit de curând 2 ani de la înfiinţare.

În acest fel serviciile Evertoys vor putea fi folosite implicit şi de cei care sunt clienţi fideli ai platformei online carturesti.ro, respectiv de membrii comunității Buletin de Cărtureşti.

La începutul lunii mai 2018, Evertoys a anunțat faptul că a primit o investiție de tip seed cu Sparking Capital, un fond românesc de tip Business Angel specializat în susținerea startup-urilor din domenii precum marketplace, food-tech, agri-tech, retail-tech, health-tech, digital transformation. La scurt timp,Tiberiu Lupu, fondator Evertoys, și Vlad Panait, fondator al Sparking Capital, au fost invitații noștri la emisiunea "Ziua Zero". Puteți afla povestea din acest material și din interviul video.

Fiecare comandă care conţine cel puţin un produs sau o carte pentru copii va conţine şi un cod unic prin care clienţii Cărtureşti vor putea accesa biblioteca Evertoys cu o reducere semnificativă, reducere pe care o păstrează pentru toată perioada în care îşi menţin contul activ pe platforma ever.toys.

Prin acest parteneriat, familiile interesate vor avea permanent posibilitatea să cumpere produsele preferate prin Cărtureşti şi, totodată, să le împrumute prin biblioteca Evertoys. Atunci când vine timpul pentru ceva nou, pur şi simplu vor schimba jucăriile vechi pentru unele noi, mai relevante.

Împreună cele două companii doresc să creeze o soluţie complementară şi sustenabilă pentru accesul familiilor cu copii între 1 şi 10 ani la o gamă de produse premium variate, atent selectate de pedagogi cu experiență și mai ales relevante pentru dezvoltarea copiilor.

”Credem că este în avantajul celor mici să aibă pe lângă jucăriile preferate și ocazia să experimenteze cu noi propuneri în fiecare lună. În plus, acest parteneriat este o continuare firească a eforturilor noastre de susținere a inițiativelor antreprenoriale din România, începute în 2011 prin proiectul ROD, dedicat designerilor și creatorilor români”, spune Alexandru Știrbu, Director Comercial Cărtureşti.

”Suntem siguri că promovarea reciprocă va fi primită pozitiv de miile de familii din România care îşi doresc să aibă acces la produsele educaţionale cele mai importante pentru copiii lor, fără să fie nevoiţi permanent să creeze stocuri interminabile. Suntem convinşi că oferta superbă Cărtureşti îşi găseşte o completare excelentă în serviciul de tip bibliotecă pe care l-am creat în România.” spune Emil Olteanu, cofondator Evertoys.

Evertoys este o companie românească ce şi-a propus să schimbe modul in care obțin jucăriile şi jocurile familiile pentru copiii lor. Fondată în 2016, Evertoys oferă familiilor acces la jocuri, jucării si cărți printr-un model de business de tip abonament (flat fee).