Cu toate că, în mod obișnuit, Black Friday se organizează în luna noiembrie, unii retaileri au sesiuni speciale de reduceri pe care le le promovează sub această denumire. evoMAG are, așadar, Summer Black Friday, o campanie ale cărei oferte sunt disponibile până pe data de 6 august. Mai jos am selectat câteva dintre promoțiile cele mai atrăgătoare.

Huawei P9 Lite nu e doar un telefon cu un design bun și cu niște caracteristici tehnice potrivite, ci și unul atractiv din punct de vedere al prețului. Specificațiile sunt următoarele: procesorul este produs de Huawei, HiSilicon Kirin 655 Octa Core, memoria RAM este de 3 Gb, iar capacitatea de stocare de 16 GB. Cu toate acestea, puteți extinde capacitatea de stocare cu ajutorul unui card microSD de până la 256 de GB. Telefonul ieftin și bun este disponibil la evoMAG și are o reducere destul de mare. Îl poți cumpăra de aici.

O ofertă bună am văzut și la un televizor inteligent de la Philips. Este vorba despre un model cu diagonală de 109 centimetri și rezoluție 4K. Funcționează pe baza sistemului de operare Android TV, care oferă acces la aplicații speciale pentru televizoare, și are și o funcție inedită. Este vorba despre Ambilight, o tehnologie care presupune proiectarea pe peretele din spatele televizorului a culorilor de pe ecran. Televizorul are o reducere mare cu ocazia ofertei Summer Black Friday și îl poți cumpăra de aici.

Un Lenovo Thinkpad este unul dintre cele mai bune laptopuri de business pe care le poți cumpăra. Noi am găsit un model cu procesor Intel Core i7, 8GB memorie RAM și 512GB spațiu de stocare sub formă de SSD. Laptopul este ușor și portabil, având un display HD cu diagonală de 12,5 inch, pentru a-l putea căra cu ușurință oriunde. Îl găsești la evoMAG și, cu ocazia Summer Black Friday, dispune de o reducere considerabilă. Cumpără-l de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.