Clubul Expirat a anunțat astăzi că a transformat interiorul de la Halele Carol pentru a putea ca oamenii să închirieze o astfel de experiență pentru o noapte și să poată să doarmă în locul favorit unde au cunoscut alte persoane, unde au dansat și unde s-au distrat.

Poate că e o formă de protest, deși reprezentanții clubului spun că nu ar avea față de cine să protesteze, „pentru că nu avem Guvern”, dar în lipsă de altceva și pentru că nu se întrevede un viitor prea clar pentru momentul când se vor redeschide cluburile din Capitală, chiar și pentru cei vaccinați, Expirat Halele Carol a decis să se transforme măcar pentru o perioadă.

„Dacă tot stăm degeaba de nici nu mai știm când și nici pentru cât timp de acum încolo. Dacă tot concerte nu, petreceri nu, băută seara nu. Dacă tot avem o sală prea încăpătoare pentru orice am avea voie să facem, uite că v-o dăm vouă să vă bucurați de ea. Și să vă faceți pe bune a doua casă la noi, dacă tot faceți casă bună cu Expirat”, anunță clubul pe pagina de Facebook.

„Am mobilat, am luminat, am pus canapele și am făcut să fie cald și confortabil și cool. Că prea am zis de multe ori că dacă n-am fi fost venue, sigur am fi fost un loft într-o mansarda din New York. Adică l-am făcut numai bun de dat o noapte la închiriat. Să vi se mai satisfacă din poftele puse în cui în perioada asta și să duceți oamenii altundeva decât la voi acasă (știm cât e de nasol să stai să faci curat după)”, mai arată clubul în postare.

Poți să închiriezi o noapte la Expirat Halele Carol la acest link pe AirBnB.

„De ce? Ce e asta? Vreo formă de protest? Nu chiar, că n-avem Guvern de care să ne plângem oricum. Vreo plictiseală? Clar. Ne-am plictisit de nu mai putem de vreo lună. Vreun stunt de marketing? Poate. Dar îl facem atât de pe bune încât dacă rezervi pe airbnb, chiar o să vă onorăm booking-ul. Deci, știți ce aveți de făcut, că ați mai făcut. Dați pe link și ne auzim de acolo. Dăm ocazie one of a kind de povestit cum a fost să dormi pe bune la hale într-o seară”, explică reprezentanții clubului.

Astfel, cei care doresc să stea o noapte la Expirat și să povestească împreună cu prietenii o pot face cu 7.500 de lei pe noapte. Clubul reamenajat poate găzdui 10 oaspeți, are un dormitor și 5 băi. Cu tot cu taxa de servicii de la AirBnB, poți închiria o noapte cu 8.760 de lei. Există 4 canapele și o saltea de podea, iar animalele de companie sunt permise.