Cel mai nou experiment al Facebook se numește Hobbi și îți va părea cunoscut dacă ești familiar cu Pinterest. Hobbi este o aplicație care te-ar ajuta să-ți explorezi proiectele personale și hobby-urile. Hobbi este similară cu Pinterest și vei putea să-ți salvezi și să organizezi fotografiile și clipurile video în diferite categorii sau colecții precum grădinărit, gătit, design și așa mai departe.

Spre deosebire de Facebook sau Instagram, Hobbi nu are o componentă de rețea socială și vei putea doar să faci anumite clipuri video scurte cu proiectele și pozele tale pentru a-l distribui pe alte rețele, informează Techcrunch.com

Este interesant că Facebook a lansat Hobbi la scurt timp după ce aplicația Tangi a ieșit din incubatorul Area 120 al Google. Tangi este o aplicație creată în jurul clipurilor scurte (similar cu TikTok), dar pentru proiecte de tip DIY (do it yourself).

Hobbi a fost lansată pe 13 februarie doar pe iOS și este disponibilă doar în câteva piețe: SUA, Columbia, Belgia, Spania și Ucraina. Cel mai probabil Hobbi va ajunge pe Android și va fi lansată și pe restul piețelor în care Facebook este disponibilă.