Raiffeisen Bank a lansat www.raiffeisenfactory.ro, o platformă prin care își dorește să construiască, cu responsabilitate, alături de antreprenori, afaceri de succes. Pe această platformă, din 20 martie, se va desfășura programul de finanțare Factory by Raiffeisen Bank, care oferă startup-urilor o șansă reală la creditare, precum și îndrumare pentru punerea pe roate a afacerii.

Factory by Raiffeisen Bank este un program de finanțare pentru antreprenorii care își propun să producă, nu doar să intermedieze, care au idei inovatoare și viabile în diferite domenii. Cei care au o idee de afaceri sau au intrat de curând în domeniul antreprenoriatului, dar nu au suficienți bani să-și pună ideea în practică sau să-și dezvolte afacerea, își pot înscrie proiectul pe www.raiffeisenfactory.ro, în perioada 20 martie - 22 aprilie, și au șansa să obțină un credit de până la 50.000 euro.

Programul de finanțare derulat de Raiffeisen Bank se va desfășura sub forma unui concurs de proiecte, cu mai multe etape. După depunerea proiectelor, acestea vor fi verificate pe baza criteriilor de eligibilitate și apoi vor fi evaluate de specialiștii Raiffeisen Bank. Proiectele selectate pentru etapa finală vor fi invitate să își prezinte în detaliu planul de afaceri, iar comisia de jurizare va lua decizia finală cu privire la proiectele acceptate pentru un credit de până la 50.000 euro. Creditele vor fi acordate în condiții avantajoase de preț și garanții, cu sprijin de la Fondul European de Investiții prin programul COSME.

Participanții la Factory by Raiffeisen Bank pot fi întreprinderi mici și mijlocii cu cel mult doi ani de activitate sau antreprenori care au o idee de afaceri, dar nu și-au înființat încă o firmă. Prin înscrierea în acest concurs, antreprenorii își pot testa planurile de afaceri, pot fi ghidați de specialiștii Raiffeisen Bank pe parcursul programului și până când afacerea devine sustenabilă.

Creditele solicitate de participanți pot fi de investiții sau tip overdraft, iar termenul de rambursare va fi de până la 5 ani pentru investiții și 12 luni pentru overdraft, cu dobândă preferențială. De asemenea, companiile startup selectate vor fi scutite de comisionul de acordare și vor putea beneficia de o perioadă de grație de până la 6 luni. O simulare de credit startup poate fi realizată pe www.raiffeisenfactory.ro, după crearea unui cont și autentificarea pe platformă.

Cei interesați de programul de finanțare pot găsi pe platformă ofertă completă de creditare pentru startup-uri, regulamentul de participare la concursul de proiecte și răspunsuri la întrebări frecvente despre participarea la program. Totodată, noua platformă vine în sprijinul tuturor celor care vor să devină antreprenori, cu informații valoroase pentru înființarea unei firme, pentru un plan de afaceri sustenabil, o selecție de știri din industrie, tutoriale video de la antreprenori de succes, dicționar de termeni specifici antreprenoriatului.

Intră acum pe www.raiffeisenfactory.ro, urmărește resursele pe care ți le-am pus la dispoziție și pregătește-te pentru înscrierea ideii tale de afaceri în programul de finanțare Factory by Raiffeisen Bank. Pentru întrebări specifice despre program, adresa de contact este factory@raiffeisen.ro.

Advertisement