Felix Pătrășcanu conduce una dintre cele mai de succes companii din România, care s-a dezvoltat cu fonduri proprii, FAN Courier.

Începută în anii '90, firma a reușit să treacă peste criză, a reușit să învingă firmele internaționale de pe piața locală și să fie un reper. De asemenea, este membru al board-ului Romanian Business Leaders, organizația care adună la un loc mediul de business din România și încearcă să ajute oamenii de afaceri.

Cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life are loc între 23 și 26 mai, la Hotel Royal din Poiana Brașov. Înscrierile sunt deschise, iar până pe 15 aprilie poți să profiți de oferta Early Bird.

Prima comandă a lui Felix Pătrășcanu a fost în 1998, de la o firmă care comercializa material dentar. Factura e și azi în sediul FAN Courier de pe centura Capitalei. E lider pe piața din România de peste 20 de ani și nu pare că vrea să se oprească.

La tabăra de antreprenoriat Startup Your Life vine să vorbească într-o sesiune specială de seară cu cei 25 de participanți despre creșterea business-ului, barierele puse în calea creșterii, dar și secretele afacerilor de succes. Felix Pătrășcanu a fost alături de noi și la ediția a 4-a, din toamna lui 2018, și a fost unul dintre cei mai apreciați speakeri.

Cofondatorul FAN Courier va fi alături de participanți sâmbătă, 25 mai și sesiunea de networking de seară îl va avea alături, pentru a discuta cu el într-un cadru informal și pentru a primi sfaturi și feedback despre afacerile voastre.

Tabăra Startup Your Life - bilete disponibile și speakeri

Ai acces la două tipuri de bilete: 262 de euro pentru cameră dublă cu paturi twin (doi participanți de același sex într-o cameră) și 337 de euro pentru cameră single, adică un singur participant în cameră.

Printre speakerii taberei se numără și antreprenorul și realizatorul TV Dragoș Pătraru, care realizează emisiunea "Starea Nației" la Prima TV.

Dragoș Pătraru este jurnalist, are o experiență de peste 25 de ani și a făcut de toate în presă. Chiar de toate. De la vânzarea de ziare pe stradă și în chioșcuri, unde corecta cu un pix roșu articolele, pe când avea doar 15 ani, până la impunerea pe piață a emisiunii "Starea Nației", lider în ultimii șase ani pe zona de infotainment.

Ni se alătură, și de data aceasta, Ana-Maria Udriște (avocat și antreprenor), Alexandru Ion (fondatorul Nexus Gaming, cea mai cunoscută sală de gaming din România, dar și marketing manager la foodpanda), Irina Scarlat (country manager Revolut România), Roxana Magopeț (marketing & PR manager în cadrul uneia dintre cele mai mari și cunoscute firme de curierat din țară: Fan Courier), Alex Dona(managing partner Times New Roman, cel mai cunoscut site de satiră din România).

La ediția cu numărul 5 a Startup Your Life vei avea ocazia să-l întâlnești și pe Ioan Iacob, cofondator și CEO al Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, business în care lucrează inclusiv cu Virgin al lui Richard Branson. El va fi speaker la sesiunea Learn From the Best, unde va povesti din experiența lui și va oferi feedback participanților.

Marian Hurducaș are 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital. A devenit antreprenor și a pus bazele Necktie Agency . Marian lucrează cu branduri naționale din postura de digital manager, precum Transilvania Film, România Neîmblânzită și Bilete.ro. E speaker la Webstock, GPeC sau Dalles Go. El va vorbi despre cum să dezvolți o strategie de marketing chiar dacă ești la început și nu ai bani mulți.

Alexandru Neștian este cofondator și manager iTux, firma care îmbracă bărbații eleganți din România. În doi ani a reușit să dezvolte compania, să câștige competiția de startup-uri Startarium și să se extindă spre cinci orașe. Tocmai datorită acestei experiențe va vorbi despre cum să faci un pitch excelent, cum să te prezinți și cum să-ți faci intrarea pentru a crește business-ul.

Nu uita nici de Dragoș Nicolaescu, un angel investor cu o experiență de peste 25 de ani în management, antreprenoriat și investiții. Oferă servicii de coaching, mentorat și consultanță. În ultimii 10 ani a făcut coaching cu peste 200 manageri pentru a-și îmbunătăți stilul de viață profesional, a mentorat peste 250 de antreprenori pentru a-și crea o primă afacere de succes și a investit în peste 50 de startup-uri locale și internaționale. Va vorbi despre management și cum să crești o echipă. Dragoș este și unul dintre consultanții de business listați pe BizTool.ro, un proiect powered by start-up.ro, platforma care face legătura între specialiștii români și antreprenori.

Și la ediția a cincea a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, colegul nostru, Octavian Palade, te va învăța cum să fii cunoscut în online, ținând workshop-ul de SEO.

În plus, alături de participanții acestei ediții vor mai fi doi mentori surpriză, al căror nume va fi dezvăluit în scurt timp. Un motiv nou ca să-ți iei unul dintre biletele disponibile, mai ales că te poți bucura de reducerea Early Bird până pe data de 15 aprilie.