Inspire 3 este noua generație de brățări de fitness entry-level pentru monitorizarea sănătății și a mișcării, un antrenor personal pentru un stil de viață activ, la un preț accesibil.

Fitbit Inspire 3 oferă un mod simplu de a urmări indicatori precum activitatea zilnică, ritmul cardiac, calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele.

În plus, brățara are un design cu o greutate redusă și un ecran tactil cu culori vii, iar durata de viață a bateriei este de până la 10 zile (în funcție de utilizare).

Trackerul Inspire 3 înregistrează activitatea fizică a purtătorului, de la drumul către locul de muncă până la exerciții fizice precum dans sau alergare.

Dispozitivul oferă informații despre zonele de minute active, caloriile consumate, distanța parcursă, puls și pașii făcuți. De asemenea, îi amintește utilizatorului să facă mișcare în perioade mai lungi de inactivitate, ceea ce este benefic metabolismului.

Apoi, în antrenamentele sportive, utilizatorul poate vedea când intră în zona de puls în care arde calorii, face efort cardio sau cea de efort maximal, pentru a ști cât de intens este antrenamentul.

Un somn mai bun și mai puțin stres

Calitatea somnului și echilibrul mental au un impact direct asupra sănătății unei persoane. Inspire 3 oferă toate informațiile și indicatorii într-un singur, astfel încât utilizatorul să poată urmări foarte ușor impactul pe care activitatea și somnul le au asupra nivelului de stres, și invers.

Purtat în timpul nopții, Inspire 3 va oferi date despre calitatea somnului, prin Stagii de somn și scorul de somn. De asemenea, pot fi setate memento-uri pentru ora de culcare, alarme cu trezire inteligentă sau exerciții de respirație, care pot îmbunătăți calitatea somnului în timp.

În plus, aplicația Fitbit oferă exerciții de mindfulness pentru relaxare înainte de culcare, sesiuni de meditație și informații despre nivelul de stres al organismului, prin funcția Managementul stresului.

Pe baza acestor date, utilizatorul poate vedea impactul pe care activitatea, somnul și stresul le au asupra corpului, în Metrici de sănătate. Aici se găsesc informații despre cum indicatori specifici - ritmul respirației, variația pulsului, temperatura corpului, saturația de oxigen (SpO2) și pulsul în repaus - reacționează în situații diferite, precum consumul de alcool sau cafeină, altitudine sau frig.

Fitbit Inspire 3 - antrenor personal la încheietură

Fitbit Inspire 3 oferă informații despre sănătatea și capacitatea fizică a utilizatorului, oferind sfaturi și îndrumare în activitatea sportivă, prin acces din aplicația Fitbit la sesiuni de antrenament, recomandări de anumite rutine și provocări.

În plus, aplicația poate oferi o imagine și mai detaliată asupra evoluției formei sportive a utilizatorului, odată ce acesta introduce date privind nivelul de glucoză din sânge, ciclul menstrual și informații despre nutriție.

Astfel se crează o imagine la 360 de grade asupra sănătății persoanei, oferind astfel un impuls motivațional suplimentar în antrenamente și atingerea obiectivelor de fitness.

Prin serviciul Fitbit Premium, utilizatorul primește acces la instrumente precum Scorul de pregatire, care permite calibrarea antrenamentelor în funcție de capacitatea organismului la un moment dat.

Scor de somn și Profilul de somn oferă o înțelegere superioară a calității somnului, în timp ce indicatorul Managementul stresului detaliază semnele stresului fizic al organismului. Mai mult, Fitbit Premium oferă acces la peste 1.000 de antrenamente și sesiuni de mindfulness, un raport complet de sănătate, toate din aplicația Fitbit.

Utilizare de durată și confort

Fitbit Inspire 3 este foarte ușor, subțire, poate fi folosit la înot (este rezistent la apă până la 50 metri), se potrivește natural la încheietura mâinii și are o baterie care permite purtarea 24/7, fără grijă că se descarcă.

Produsul vine cu o gamă largă de culori, care se potrivesc oricărui stil. În plus, pot fi achiziționare suplimentar accesorii, precum curele clasice sau transparente.

Afișajul luminos al Fitbit Inspire 3 permite urmărirea rapidă a informațiilor și statististicilor, alegerea unui ceas colorat care să se potrivească stilului persoanei care-l poartă, precum și utilizarea a noii funcții de afișare mereu activă (durată a bateriei de peste 3 zile în condițiile unor setări implicite).

Indiferent de momentul utilizării - un antrenament de alergare sau drumul către locul de muncă - utilizatorul poate rămâne conectat cu ajutorul notificărilor personalizate pe care le transmite Inspire 3.

Inspire 3 este disponibil la prețul de 499,99 lei (preț recomandat) și vine cu 6 luni de abonament gratuit la serviciul Fitbit Premium. Brățara de fitness Fitbit Inspire 3 va fi disponibilă global, inclusiv în țara noastră, din luna septembrie, și poate fi precomandată prin magazinele partenere din România.