Cu ocazia Black Friday 2020 la FlorideLux.ro, clienții vor avea la dispoziție circa 50 de produse premium la promoție, de la cutii de trandafiri, ideale pentru sărbătorile de Valentine’s Day sau Dragobete, buchete cu lalele și frezii, potrivite pentru zilele de 1 sau 8 martie, până la cupole cu trandafiri criogenați sau aranjamente pentru Crăciun.

”2020 este un an plin de provocări, însă tocmai dinamica crescută a pieței de comerț electronic din România ne-a convins să organizăm anul acesta o campanie de Black Friday, cu reduceri de 30% aplicată unei selecții de produse premium din oferta noastră. Am ales o singură zi, 13 noiembrie, în care să se desfășoare campania, pentru a-I încuraja pe clienți să profite cât mai mult de reducerile consistente, mai ales că pot opta pentru livrare în viitor, anul acesta sau în 2021”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Black Friday 2020 la FlorideLux.ro - florile preferate

Compania estimează că cele mai solicitate produse de către clienții FlorideLux.ro cu ocazia Black Friday vor fi cutiile cu trandafiri, urmate de trandafirii criogenați și buchetele cu trandafiri, acestea fiind de departe florile preferate de români.

Campania de Black Friday va fi disponibilă online, pe site-ul FlorideLux.ro, dar și în magazinul din București, unde vor fi prezente produsele din oferta online de Black Friday, precum și alte produse la promoție din categoria cadouri. În ceea ce privește magazinul din Brașov, toate produsele de pe stoc vor fi reduse și vor putea fi achiziționate pe loc de cei interesați.