„To dă be dă best”, „Sulaina chanăl” și alte vorbe care au făcut istorie, trebuie să rămână istorie! PeterPiper oferă primele cursuri intensive de dicție în limba engleză, concepute să perfecționeze pronunția oricărui vorbitor, indiferent de nivelul de cunoștințe.

„Trăim într-un sat global, în care școala te învață limba engleză, dar practica revine în sarcina ta. Un interviu, un job într-o companie multinațională, un pitch și chiar crearea unui canal de vlogging necesită cunoașterea limbii engleze. Pronunția și intonația necorespunzătoare pot compromite calitatea discursului unei persoane sau crea confuzii și chiar stârni momente stânjenitoare, dacă ne amintim de declarații celebre. În luna martie, în lockdown, am stat prea mult timp în casă, așa că am copt noul proiect numit PeterPiper, o platformă pentru persoanele care își doresc un upgrade al pronunției, al dicției, în limba engleză. Am început acest proiect după ce un cursant mi-a mărturisit că a venit la Dictie.ro pentru că vrea să-și perfecționeze dicția în limba engleză printr-un curs de dicție în limba română. Așa că am făcut switch-ul pe engleză.” – Mihai Crăciun, fondator PeterPiper.

Comunicarea corectă în limba engleză a devenit o nevoie reală actuală în desfășurarea activităților, profesionale mai ales. Comunicarea în limba engleză poate deveni cu atât mai dificilă cu cât apelăm din ce în ce mai des la instrumente inteligente și canale online, din considerente de timp. O dicție corectă face diferența dintre un profesionist și un amator. Iar misiunea lui Mihai Crăciun este de a se asigura că fiecare vorbitor de limba engleză transmite clar mesajul, acesta fiind înțeles corect de către persoana căreia te adresezi, pentru a evita posibile confuzii.

În această perioadă, cursurile de dicție în limba engleză se țin pe platforma ZOOM și sunt concepute pentru adulți, copii și companii care doresc să investească în angajați. În cadrul lor, participanții își pot remedia micile dificultăți de pronunție, conștientizate sau nu, primesc îndrumare și feedback în timp real, învață cum să-și controleze respirația, cum să obțină accentul britanic sau american, îmbunătățindu-și abilitățile lingvistice și oratorice care-i vor ajuta să vorbească cu ușurință în fața unei audiențe sau în fața camerei de filmat și să poarte un dialog corect și fluent în limba engleză.

Dacă te bâlbâi când citești „Peter Piper picked a peck of pickled peppers. A peck of pickled peppers Peter Piper picked”, cursul acesta este pentru tine.

Cursurile sunt concepute într-un format interactiv, cu multă practică, pe niveluri de dificultate și grupe de vârstă, presupun înregistrări video care permit urmărirea progresului personal și auto-corecția ticurilor verbale sau gestuale. Înscrierile sunt deschise și se pot face la adresa de e-mail contact@peterpiper.ro sau pe site-ul www.peterpiper.ro.