Investitorul din spatele Flow, Bogdan Enoiu și Radu Papuc, managing partner eGO, au anunțat aseară la emisiunea UPGRADE 100 by Dragoș Stanca de pe Radio Guerrilla că cele două servicii își vor uni operațiunile pentru a oferi un serviciu de mobilitate integrat.

eGO oferă mașini electrice BMW I3. Toate mașinile disponibile sunt autovehicule electrice premium de ultimă generație – BMW i3, iar serviciul eGO este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea și rezervarea autoturismelor, în timp ce cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless, indiferent de banca emitentă.

Flow oferă trotinete electrice care pot fi preluate de oriunde din București și returnate în orice loc dacă este în limita hărții. eGO este disponibil în București, Constanța și Timișoara. Deși eGO e disponibil pentru toți utilizatorii, clienții George au oferte speciale. De exemplu, tarifarea nu se face la minut, ci în pachete de 30 de minute.

Serviciul costă 35 de lei pentru 30 de minute și 20 de lei pentru orice interval de 30 de minute ulterior. Pentru clienții celorlalte bănci costul este de 55 de lei pentru primele 30 de minute.

BCR eGO și-a anunțat chiar ieri extinderea în Timișoara cu 10 mașini BMW i3.

Servicii de mobilitate integrată - toate tipurile de transport într-o singură aplicație

Radu Papuc, managing partner eGO, a declarat pentru start-up.ro că în acest moment se lucrează la fuziunea aplicațiilor pentru ca la final să se ofere un serviciu integrat de mobilitate. "Vom avea un brand comun. La eGO am marșat pe ideea de George și vom promova acest lucru, probabil sub numele de Flow by George", a declarat Radu Papuc.

Viziunea antreprenorului este de a crea o aplicație prin care oamenii să aibă toate opțiunile disponibile, de la mașină electrică, trotinetă, dar să folosească și toate mijloacele de transport disponibile. "Nu dorim ca vreunul dintre cetățenii Bucureștiului sau a altor orașe să mai fie dependenți de un anumit mijloc de transport, iar achiziția unei mașini ne face să devenim astfel", a spus Radu Papuc.

eGO este o companie românească fondată acum doi ani, iar în ultimii ani a avut o creștere constantă, încercând să educe oamenii să renunțe la mașina personală.

Vom reveni cu noi detalii pe măsură ce vom ști data exactă când se va întâmpla acest lucru. Utilizatorii Flow nu vor simți nicio diferență, iar cei care au deja cont nu vor fi forțați să introducă vreun permis de conducere, decât dacă vor dori să închirize și o mașină BMW i3 din aplicație.