Firma de investiții Play Ventures va investi 300 de milioane de dolari în startup-uri de gaming din toată lumea, scrie VentureBeat. Compania va fi condusă de doi reprezentanți în Helsinki și Singapore, lucru care reprezintă o oportunitate ca Estul și Vestul să colaboreze în această sferă, sunt de părere fondatorii companiei.

Firma de investiții va finanța startup-uri early-stage care oferă produse și servicii de gaming, cum ar fi jocuri pe mobil și PC, streaming, marketing, achiziții de utilizatori, date și studiouri de {{gaming[30]}}. În același timp,fondatorii spun că le-ar plăcea să vadă startup-uri care combină gaming-ul cu noile tehnologii, precum inteligența artificială. Totuși, ei rămân precauți atunci când vine vorba de o combinație între criptomonede și jocuri - tendință care ar putea să apară pe piața de gaming.

Play Ventures își propune să facă până la opt investiții pe an, în runde de circa 500.000 de dolari. Fondul a investit deja în trei companii și urmează să încheie câteva runde în lunile următoare.