Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est. CEO, fondatori, directori executivi și experți tehnici ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la ediția cu numărul 9.

Alina Vandenberghe este co-fondatorul companiei Chili Piper, cel mai nou unicorn din Statele Unite ale Americii fondat de un român.

Invitații Techsylvania 2022

Cel mai cunoscut expert german în tehnologie, Christian Angermayer, se va alătura line-up-ului din acest an de la Techsylvania. Fondator al Apeiron Investment Group, prezent în Topul Forbes 2022 și investitor de mare succes în Biotech, Fintech & Crypto și Deeptech, Christian Angermayer investește în științe inovative de top și a obținut primele milioane de euro co-fondând firma de biotehnologie Ribopharma împreună cu profesorii săi. În prezent, investește în cercetarea și dezvoltarea fericirii umane și a tehnologiilor care au un impact relevant în rezolvarea marilor probleme ale omenirii, precum inversarea procesului de îmbătrânire.

Printre speakerii care vor urca în acest an pe scena Techsylvania se află și QuHarrison Terry, expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies și fost Head of Marketing la Redox. Acesta a primit de 4 ori premiul Linkedin pentru voci de top în tehnologie și este autorul a două cărți de tehnologie.

Bogdan Arsintescu este Director de Inginerie pentru Sisteme Grafice la LinkedIn și conduce echipa care construiește și operează LIquid, o inovație spectaculoasă în grafica datelor economice, a creat algoritmi de grafică în mai multe industrii.

La ediția din acest an, pe scena evenimentului vor urca și Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, Lloyed Lobo, co-fondator la Boast.AI, Ajey Gore, partener operațional la Sequoia Capital India, Trang Nguyen, co-fondator la TI Platform, Zach Coelius, partener la Coelius Capital.

Nucleul Techsylvania este reprezentat de conferință, care aduce peste 60 de reprezentanți inspiraționali din toate colțurile lumii, dar experiența de eveniment este completată de multe alte componente.

În anii trecuți, workshop-urile tehnice au acoperit diferite arii de interes pentru această industrie și vor continua acest lucru și în 2022. Tehnologia evoluează cu pași din ce în ce mai rapizi și se segmentează în domenii complexe care trebuie studiate individual.

Participanții care optează pentru aceste secțiuni au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora.

De asemenea, ultimele tehnologii și inovații vor fi prezente și anul acesta în cadrul Startup Alley, un program găzduit de Google for Startups.

Evenimentul va include și o serie de evenimente-satelit: sesiunea ”Startup local – ambiție globală” va prezenta cei mai importanți jucători autohtoni din ecosistemul de tehnologie pentru sănătate și va rezuma oportunitățile de finanțare oferite în 2022 – 2023 de EIT Health.

Evenimentul ”Back to office?” va aduce în atenție o abordare de coaching bazată pe soluții referitoare la una dintre provocările fundamentale ale industriei software, flexibilitatea colaborării fizice și la distanță. O altă sesiune va fi dedicată fondurilor europene și altor metode moderne de finanțare a inițiativelor de afaceri inovative din tehnologie.

Techsylvania 2022: costul biletelor

Biletele se pot achiziționa accesând https://techsylvania.com/tickets/, iar costul lor pornește de la 69 de euro.