Fortech SRL şi subsidiara sa Fortech Software Solutions SRL, cu sediul central în Cluj-Napoca, România, reprezintă unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IT din România și din regiune.

Fortech este o companie de servicii software cu sediul central în Cluj-Napoca, România, și deține hub-uri de inginerie în Oradea, Iași, Brașov și București.

Cu peste 1.100 de angajaţi și colaboratori, echipa Fortech oferă soluții pentru sectoarele auto, financiar, sănătate, media, telecom, producție. Fortech acoperă întregul ciclul de dezvoltare a software-ului.

Asociații au semnat acordul de vânzare a tuturor părților sociale deținute de aceștia în cadrul Fortech SRL către compania americană GlobalLogic, membră a Hitachi, un conglomerat fondat în Japonia, potrivit unui comunicat de presă.

GlobalLogic, companie membră a grupului Hitachi, este lider în ingineria produselor digitale.

GlobalLogic ajută clienții să proiecteze și să construiască produse, platforme și experiențe digitale inovatoare pentru lumea modernă. Prin integrarea designului strategic, a ingineriei complexe și a expertizei noastre în domeniul datelor, îşi ajută clienții să își imagineze ce este posibil și să accelereze tranziția lor către afacerile digitale de mâine.

Cu sediul central în Silicon Valley (San Jose, California), GlobalLogic operează studiouri de proiectare și centre de inginerie în întreaga lume, extinzând expertiza sa către clienții din industria auto, comunicații, servicii financiare, sănătate și științe ale vieții, producție, media și divertisment, semiconductori și tehnologie.

Recent, echipa Fortech anunța lansarea Fortech Products. Noua divizie construiește soluții digitale de la zero și susține antreprenorii care dezvoltă produse și servicii în aceeași direcție, cu resurse, capital, și expertiză tehnică și de business. Pentru început, divizia se va concentra pe domeniul producției și cel medical.