haff.ro, o companie românească pornită în Brașov, este lider pe segmentul închirierilor de autorulote din România, cu o cotă de piață de 90%. Acum lansează, în premieră în România, și franciză specializată în închirierea de autorulote.

De ce franciza de închiriere rulote haff.ro?

Dacă ești interesat să conduci o afacere în domeniul închirierilor de autorulote, haff.ro poate fi o alegere bună pentru că are deja un model de succes dovedit, vei avea în spate un brand puternic și vei primi pregătire de specialitate în acest domeniu, precum și suport operațional continuu.

Alegerea de a porni cu o franciză, în locul unei afaceri noi, are mai multe avantaje. Îți oferă posibilitatea să faci o investiție cu randament superior, mai ales dacă nu ai capital suficient ca să pornești singur o afacere în domeniul închirierilor de autorulote.

Haff oferă posibilitatea de a achiziționa o rulotă premium cu zero costuri prin programul ZERO, care începe din 15 iulie. Astfel, poți cumpăra o rulotă, o subînchiriezi prin intermediul platformei și te alegi cu o autorulotă premium cu costuri totale zero, pe o perioadă de 3-5 ani (Opțiunea Flexibil) sau 6 ani (Opțiunea Garantat).

Mai multe detalii despre programul ZERO de francizare cu autorulote afli de aici.

Haff are filiale în București, Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara. Compania oferă servicii integrate de import, transport specializat, service, închirieri, vânzare, buy-back.