Primul restaurant King Rolls s-a deschis în 2018 în Vitan de către Sorin Stoica, un antreprenor ce este la baza bucătar chef și are o experiență de peste 20 ani în domeniul HoReCa. Conform acestuia, ideea conceptului King Rolls a fost exact necesitatea descoperită în piață pentru astfel de produse ce lipseau din piața românească dar chiar și internațională.

„Românii se îndreaptă de câțiva ani buni spre o mâncare mai sănătoasă, produse vegetariene și vegane. Meniul King Rolls este construit împreună cu un medic nutriționist ce a echilibrat cantitățile de proteine necesare activității zilnice. Mai mult, din ianuarie 2023, toate restaurantele sunt obligate să afișeze valorile nutriționale pentru întreg meniul, lucru care este realizat de noi de la deschiderea primei locații”, declară Raluca Voicu, managing partner Franchwise, compania de consultanță care se ocupă de dezvoltarea King Rolls.

Investiția inițială într-o locație se învârte în jurul sumei de 120.000-130.000 de euro. În această sumă sunt incluse costurile de amenajare, de dotare cu echipament și mobilier, costul pentru trainingul personalului, primul stoc de materii prime și garanția pentru spațiu.

Citiți mai mult despre pașii pentru a deschide un astfel de restaurant în sistem de franciză pe Wall-Street.ro.