Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” vor povesti patru antreprenori invitați la cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București (FUN București) care va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Temerarii acestei ediții sunt: Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette; Sergiu Neguț - Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS; Antonio Eram - CEO & Founder NETOPIA Payments și Anca Maftei -Psihoterapeut & Founder @ Evoluez.

Despre ce eșecuri vor vorbi antreprenorii

Baza muntelui pentru Georgiana Gheorghe a fost corporația, apoi a decis că “piscul” ei profesional este Clatette, un business de familie cu clătite realizate după rețete “ca la mama acasă”. La FUN București va povesti dacă a reușit să ,,întoarcă în aer afacerea” și să o recupereze cu succes.

Sergiu Neguț, în prezent cofondatorul unuia dintre cele mai promițătoare startup-uri din România și de peste hotare, Fintech OS, va povesti despre digitalizarea băncilor și percepția clienților asupra acestei noi infrastructuri.

Tot o poveste de peste mări și țări are și fondatorul Netopia, Antonio Eram, antreprenor care își împarte timpul între meleagurile natele și Silicon Valey.

Anca Maftei va vorbi despre ce implică dezvoltarea unui program din zona de psihoterapie care să se auto-susțină.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.