Într-o încercare de a aduce la un loc cât mai mulți fondatori de startup-uri pe blockchain și de a ajuta la dezvoltarea ecosistemului conturat în jurul acestei tehnologii, la Berlin se va deschide unul dintre cele mai mari spații de coworking pentru startup-urile de blockchain.

Spațiul, denumit Full Node, își va deschide porțile în luna martie în cartierul Kreuzberg din capitala Germaniei (de altfel, unul dintre cele mai mari hub-uri europene pentru startup-urile tech).

Full Node va putea găzdui aproximativ 100 de persoane și va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați împărțiți în săli de conferințe, zone de relaxare și birouri de tip open space sau zone pentru evenimente.

Prețurile pornesc de la 390 de euro/lună pentru cei care caută un spațiu de lucru flexibil (echipe care lucrează remote sau part-time, care caută spații pentru întâlniri și vor să lucreze din hub mai mult de o săptămână în fiecare lună).

Costul pentru un fixed desk (adică pentru cei care vor să lucreze din Full Node în fiecare zi) este de 490 de euro/lună, iar cei care sunt în căutarea unui birou privat plătesc cam 2.000 de euro/lună. Biroul privat poate fi închiriat de echipe care au de la 2 la 6 oameni în componență.

Chiriașii vor avea acces în clădire 24/7 și vor putea participa la toate evenimentele dedicate comunității.