Lectură de 1 min

Patru gadgeturi pentru sănătatea ta

Abonează-te pe  
Tehnologia a evoluat enorm în ultimii ani, iar gadgeturi care ne ușurează viețile se găsesc la tot pasul. În rândurile de mai jos am ales patru dispozitive menite să ne ajute să ne menținem sănătoși și în formă.
Patru gadgeturi pentru sănătatea ta

Un cântar inteligent poate fi cel mai bun prieten al celor care vor să slăbească sau care vor să se mențină la greutatea lor optimă. Modelul Picooc S3 este un cântar inteligent ieftin, dar performant, dotat cu senzori care îți analizează greutatea, nivelul de apă din organism, dar și masa musculară. Știe să-ți spună vârsta organismului tău și se conectează la smartphone-urile cu iOS și Android prin intermediul unei conexiuni WiFi. Îl poți folosi doar tu sau poți seta mai multe conturi, pentru ca întreaga familie să se bucure de el. Îl găsești la reducere, aici.

Stresul poate provoca numeroase probleme de sănătate, iar una dintre cele mai bune metode de a scăpa de el este un masaj. Dar nu mereu avem timp pentru a merge la un salon sau pentru a apela la un specialist. Breo este un aparat de masaj versatil pe care îl folosi pentru gât, dar și pentru umeri, coapse sau brațe și care te va ajuta garantat să eliberezi din stresul acumulat pe parcursul zilei. Este ușor de utilizat și are un preț bun. Îl găsești aici.

Pentru că a venit vara, sănătatea pielii ar trebui să fie în prim-plan. Pentru asta, recomandăm Mili Skinmate Detector, un gadget de mici dimensiuni care măsoară nivelul de raze UV, pentru a te ajuta să te protejezi de razele nocive ale soarelui. Dispozitivul funcționează în tandem cu o aplicație pentru smartphone cu ajutorul căruia poți personaliza rezultatele în funcție de tipul pielii tale. Îl găsești la un preț bun aici.

Majoritatea brățărilor de fitness promit să te ajute să-ți monitorizezi somnul, dar rezultatele oferite de acestea sunt, de cele mai multe ori, imprecise. Dacă vrei un gadget care să-ți spună exact cât și cum ai dormit, dar și ce probleme de sănătate ai putea avea, noi recomandăm Viatom Checkme O2. Este o brățară medicală care îți măsoară calitatea somnului, mișcările, ritmul cardiac, dar și căderile de oxigen cauzate de apnee. O poți cumpăra de aici.

Mai multe gadgeturi pentru sănătate sunt disponibile aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: